COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hydra - Agia Marina är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Rederier som åker mellan Hydra och Agia Marina

    • 1 avgång(ar) per vecka 2 tim 10 min
    • Få pris

Färja från Hydra till Agia Marina

Hydra Agia Marina-rutten går mellan Saroniska och Saroniska. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Anes Ferries. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar 10 minuter.

Färjetrafiken på Hydra Agia Marina-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Hydra

Hydra är en ö som ligger i den grekiska saroniska ögruppen i Egeiska havet mellan Saroniska bukten och Argolicviken. Ön är separerad från de Peloponnesos genom en smal remsa av vatten. Öns namn kommer från det grekiska ordet för vatten som hänvisar till de naturliga källor som finns på ön. Den största staden på ön heter Hydra Port och som namnet antyder har staden en hamn som ligger inbäddat bland vissa restauranger, marknader, affärer och gallerier som tillgodoser turistmarknaden.

Bilar och motorcyklar är förbjudna på ön och de viktigaste transportsätten är taxibåtar och åsnor! Då den bebodda delen av ön är relativt liten tenderer de flesta människorna att gå.

Det finns dagligen Flying dolphins och katamarantjänster som avgår från hamnen i Pireus i Aten till Hydra. Resan tar ca 1 timme med dessa båtar och 3-3,5 timmar med vanlig färja. Hydra är också ansluten till resten av öarna Saronikosbukten och med Porto Cheli.