Färja från Agia Marina till Hydra

Agia Marina Hydra-rutten går mellan Saroniska och Saroniska. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Anes Ferries. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar 10 minuter.

Färjetrafiken på Agia Marina Hydra-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Agia Marina och Hydra

  • Anes Ferries
    • 1 avgång(ar) per vecka 2 tim 10 min
    • Få pris

Guide till Hydra

Den grekiska ön Hydra är den mest imponerande ön i Argo Saroniska bukten. På grund av sin närhet till Aten, är den mycket populär som en sommarhelg-destination. Staden som också kallas Hydra konstrueras på sluttningarna av en kulle i närheten av hamnen och imponerar besökarna vid första anblicken med sina eleganta sten herrgårdar. Det unika med Hydra ön är att bilar och andra motorfordon är helt förbjudna på ön så alla transporter sker till fots med båt eller med åsna! I själva verket åsnor är mycket karaktäristiska figurer av Hydra. Stränderna på ön är verkligen fulla med små vikar med kristallklart vatten och gröna omgivningar. Agios Nikolaos Bitsi Vlichos och Kaminia är de vackraste stränderna på ön.

Det finns dagligen Flygande delfiner och katamaran tjänster som avgår från hamnen i Pireus i Aten till Hydra. Resan tar ca 1 timme med dessa båtar och 3-3,5 timmar med vanlig färja. Hydra är också ansluten med resten av öarna Saronikosbukten och med Porto Cheli.