COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Agia Marina - Hydra är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Rederier som åker mellan Agia Marina och Hydra

    • 1 avgång(ar) per vecka 2 tim 10 min
    • Få pris

Färja från Agia Marina till Hydra

Agia Marina Hydra-rutten går mellan Saroniska och Saroniska. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Anes Ferries. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar 10 minuter.

Färjetrafiken på Agia Marina Hydra-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Hydra

Den grekiska ön Hydra är den mest imponerande ön i Argo Saroniska bukten. På grund av sin närhet till Aten, är den mycket populär som en sommarhelg-destination. Staden som också kallas Hydra konstrueras på sluttningarna av en kulle i närheten av hamnen och imponerar besökarna vid första anblicken med sina eleganta sten herrgårdar. Det unika med Hydra ön är att bilar och andra motorfordon är helt förbjudna på ön så alla transporter sker till fots med båt eller med åsna! I själva verket åsnor är mycket karaktäristiska figurer av Hydra. Stränderna på ön är verkligen fulla med små vikar med kristallklart vatten och gröna omgivningar. Agios Nikolaos Bitsi Vlichos och Kaminia är de vackraste stränderna på ön.

Det finns dagligen Flygande delfiner och katamaran tjänster som avgår från hamnen i Pireus i Aten till Hydra. Resan tar ca 1 timme med dessa båtar och 3-3,5 timmar med vanlig färja. Hydra är också ansluten med resten av öarna Saronikosbukten och med Porto Cheli.