Corsica Sardinia Ferries

Corsica Sardinia Ferries driver färjeöverfarter från Frankrike och Italien till Korsika, Sardinien och Elba.

Corsica Ferries har blivit den ledande privatägda rederiet för överfarter till Korsika och Sardinien sedan de infördes över 40 år sedan och deras filosofi är att erbjuda säkra och överfarter med bra värde till de destinationer som de kör.

Alla restauranger som Corsica Ferries erbjuder är medlemmar i den berömda Chaîne des Rôtisseurs - en garanti för internationellt kök av högsta kvalitet och professionalism av kockarna.

Corsica Sardinia Ferries erbjuder upp till 15 korsningar per dag till Korsika och Sardinien och upp till 7 avgångar per dag till den toskanska ön Elba.

Visa Corsica Sardinia Ferries tidtabeller, priser och boka Corsica Sardinia Ferries biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Corsica Sardinia Ferries med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Corsica Sardinia Ferries

Corsica Sardinia Ferries kundrecensioner

 • "Ineffektivt"

  Det tar sanslöst lång tid att köra på båten och nästan en timme innan man kommer av. Väldigt ineffektivt. Det är extra irriterande när färjan dessutom är 30 min försenad. I övrigt är det trevligt på båten, bra möjligheter att äta och att sitta utomhus.

  Anonym' reste med Corsica Sardinia Ferries på Sardinia Vera/Corsica Marina

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färjeresa till Korsika"

  När man är fyra personer på var sin motorcykel, och alla vill dela hytt, är det inte helt självklart, hur man skall gå till väga. (Nu tror jag mig veta det.) Men Er service var i det fallet OK, även om det tog lite tid. Intressant var också, att vi avsiktligt inte bokade återresan från Korsika tidigt, då vi ville ha visst handlingsutrymme. Under resan till Korsika hittade vi en nattfärja till Nice, som vi inte sett i tidtabellerna ett par månader tidigare, och som passade oss perfekt. Den köptes i terminalen i Bastia, och kostade oss c:a 100 € mer än resan, som köptes av Er, trots att vi fick en trängre hytt! I övrigt skötte sig Corsica Ferries föredömligt - utom i ETT flagrant avseende. Inför återresan kl. 21 skulle man samlas på plattan kl 19 - 20, men färjan kom inte ens till kaj förrän bortåt 20.30. Det borde vara världens enklaste sak för rederiet att via högtalare ropa ut, att färjan beräknas inkomma kl XX, varpå ilastning beräknas börja kl. YY. Nu stod i stället hundratals resenärer på en varm asfaltsplatta i uppemot två timmar, innan det var dags att köra ombord. Det hade varit SÅ enkelt att förbättra resenärernas komfort med ett meddelande - och ändå gjordes inget. Varför?

  Bror Gårddelöf' reste med Corsica Sardinia Ferries på Mega Express

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Fast Ferry to Elba"

  We chose the fast ferry to Elba for our vacation and was very pleased as both the loading and deaprating at arrival was quick and efficient.

  Anonym' reste med Corsica Sardinia Ferries

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färjan punktlig i strejktid"

  Corsica ferries tuffade på när övriga strejkade. Tack för det!

  Anonym' reste med Corsica Sardinia Ferries på Mega Express/Mega Express Two

  Lӓs mer Läs mindre