Färja från Marseille till Porto Torres

Marseille Porto Torres-rutten går mellan Frankrike och Sardinien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Corsica Linea trafikerar den här sträckan upp till 2 gånger per vecka med en restid på runt 10 timmar 1 minut när La Meridionale servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 17 tim 30 min.

Det finns totalt 3 linjer att välja på vecka om du vill åka Marseille Porto Torres-rutten mellan Frankrike och Sardinien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Marseille till Porto Torres färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Frankrike till Sardinien

Rederier som åker mellan Marseille och Porto Torres

  • Corsica Linea
    • 2 avgångar per vecka 10 tim 1 minut
    • Få pris
  • La Meridionale
    • 1 avgång(ar) per vecka 17 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Marseille Porto Torres

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Marseille Porto Torres-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Marseille

Marseille är Frankrikes näst största stad och ligger på medelhavskusten i södra delen av landet. Stadens hamn är också Frankrikes största handelshamn. Stadens huvudgata sträcker sig österut från den gamla hamnen (Vieux Port) till Réformés kvarteret. Två stora fort flankerar ingången till den gamla hamnen Fort Saint-Nicolas på södra sidan och Fort Saint-Jean i norr. Längre ut i Bay of Marseille ligger Frioul skärgården som omfattar fyra öar, varav en är platsen för Château d'If, som blev känd genom den Dumas roman Greven av Monte Cristo. Centrum i Marseille har flera gågator, speciellt rue St Ferréol, Cours Julien nära musikkonservatoriet, Cours Honoré-d'Estienne-d'Orves utanför den gamla hamnen och området kring Hôtel de Ville.

Fyra färjebolag kör linjer från Marseille och erbjuder linjetrafik till Korsika, Sardinien, Algeriet och Tunisien. Det finns fyra olika terminaler och är alla i "gares mari sud" (södra terminalen) distriktet. Nationella nerminalen ett och två tjänar passagerare till och från Korsika och Sardinien, medan internationella terminaler tre och fyra tar passagerare till och från Algeriet och Tunisien.

Guide till Porto Torres

Den italienska staden Porto Torres ligger på den västra kusten av ön Sardinien och är cirka 25 km öster om den Gorditanianska udden. Porto Torres, med sina 2000 år av historia, är den perfekta destinationen för dem som inte vill gå miste om kulturen och njuta av en semester vid havet. Staden grundades av Julius Caesar i 46 e.Kr. det fortfarande visar resterna av den antika staden Turris Libisonis. Om du besöker det nationella arkeologiska museet och det arkeologiska området kan du beundra sina viktiga fynd, den gamla spa och gå igenom de stenlagda gator och hus dekorerade med strålande flerfärgade marmor. Det finns massor av parker och grönområden i staden där besökare kan tillbringa några timmar avkopplande. Staden har också många restauranger och trattorior där besökare kan prova lokala specialiteter. Det finns också livliga nattklubbar om du vill festa!

Hamnen är ansluten med går färjor med Genua, Marseille, Toulon, Barcelona, Civitavecchia, Propriano,