Grekland

Såhär bokar du färjor från Grekland till Saroniska

Det finns manga valmöjligheter när det kommer till att välja färja från Grekland till Saroniska. Det finns 4 färjerederier som tillsammans erbjuder 23 färjelinjer och förbinder till Pireus till Poros (Saroniska Öarna), Ermioni till Hydra, Poros (Saroniska Öarna) & Spetses, Hydra till Poros (Saroniska Öarna) & Spetses, Poros (Saroniska Öarna) till Hydra, Spetses & Egina, Porto Heli till Hydra, Poros (Saroniska Öarna) & Spetses, Hydra till Poros (Saroniska Öarna) & Spetses, Spetses till Hydra & Poros (Saroniska Öarna), Porto Heli till Hydra, Poros (Saroniska Öarna) & Spetses, Spetses till Hydra & Poros (Saroniska Öarna), Poros (Saroniska Öarna) till Hydra, Spetses & Egina & Agistri Myli till Egina

Den snabbaste rutten mellan Grekland och Saroniska är Porto Heli till Spetses med en seglingstid på ca 10 minuter. Med så många rutter att välja mellan så blir det enkelt att jämföra alla liknande rutter i en sökning så att du snabbt hittar det du letar efter.

Grekland-Saroniska-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Grekland till Saroniska

Om Grekland:

Grekland är ett land i södra Europa som ligger på den södra delen av Balkanhalvön. Landet gränsar till Bulgarien, Makedonien, Albanien i norr och Turkiet i öster. Egeiska havet ligger öster om det grekiska fastlandet, medan Joniska havet ligger åt väster. Både delarna av östra Medelhavsområdet har ett stort antal öar.

Landet betraktas som vagga för den västerländska civilisationen och är födelseplatsen åt demokratin, Olympiska spelen, konst och teater. Grekland har en mycket lång och anmärkningsrik historia i kultur som har visat särskild inflytande i Europa, Nordafrika och Mellanöstern.

Idag är Grekland en utvecklad nation, medlem av Europeiska unionen sedan 1981 och även medlem i euroområdet sedan 2001.

Grekland har varit en av de mest populära turistmålen varje år, särskilt under sommarmånaderna får landets många vackra öar fullsatta av miljontals internationella besökare.

Om Saroniska:

De Saroniska öarna tar sitt namn från Saroniska bukten där de är belägna, strax utanför det grekiska fastlandet.

De viktigaste bebodda öarna i Saroniska gruppen är Salamis, Aegina, Angistri och Poros.
De Saroniska öarna är populära bland semesterfirare, särskilt från det grekiska fastlandet.