Kykladerna

Såhär bokar du färjor från Kykladerna till Dodekanisos

Det finns manga valmöjligheter när det kommer till att välja färja från Kykladerna till Dodekanisos. Det finns 3 färjerederier som tillsammans erbjuder 32 färjelinjer och förbinder till Katapola (Amorgos) till Kos, Syros till Kos, Leros, Patmos, Rhodos, Kalymnos & Astypalea, Thira (Santorini) till Kos, Rhodos, Karpathos, Chalki, Diafani, Kasos & Symi (Simi), Donoussa till Astypalea, Aegiali (Amorgos) till Astypalea, Naxos till Astypalea, Paros till Astypalea, Syros till Kos, Leros, Patmos, Rhodos, Kalymnos & Astypalea, Anafi till Karpathos, Rhodos, Chalki, Diafani & Kasos, Thira (Santorini) till Kos, Rhodos, Karpathos, Chalki, Diafani, Kasos & Symi (Simi) & Anafi till Karpathos, Rhodos, Chalki, Diafani & Kasos

Den snabbaste rutten mellan Kykladerna och Dodekanisos är Aegiali (Amorgos) till Astypalea med en seglingstid på ca 1 timme 40 minuter. Med så många rutter att välja mellan så blir det enkelt att jämföra alla liknande rutter i en sökning så att du snabbt hittar det du letar efter.

Kykladerna-Dodekanisos-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Kykladerna till Dodekanisos

Om Kykladerna:

Kykladerna är en grekisk ögrupp i Egeiska havet, sydost om fastlandet .

Vare sig du letar efter ett actionfyllt äventyr, romantisk reträtt, eller lycksalig semester, har Kykladerna allt. Dessutom, är de inte bara bedövande vackra, de levererar på den kulturella fronten också, som ståtar med blomstrande mat scener och en rik historia.

Man är aldrig brist på spännande saker att se heller. Delos är den legendariska födelseplatsen för grekiska gudarna Apollo och Artemis och hävdar många arkeologiska platser medan den världsberömda stränderna i Mykonos är de perfekta ställen att varva ner efter en dag av äventyr.

När det gäller att utforska Grekland och hennes öar, är det snabb och bekvämt att åka runt med färja. Från Kykladerna, finns det ett stort nätverk av färjerutter som åker till de omgivande grekiska öarna och fastlandet , samt ett stort antal korsningar mellan Kykladerna själv.

Om Dodekanisos:

Dodekanesos ligger i den sydöstra delen av Egeiska havet och består av 12 större öar, inklusive Rhodos, Kos, Patmos, Kalymnos, Karpathos och ett antal andra mindre öar.

Öns vackra vitkalkade hus, fantastiska stränder med kristallklart vatten, charmiga byar och nattliv lockar tusentals besökare varje år.