Syros
Kos
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Syros till Kos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 2 avångar i veckan mellan Syros och Kos. Sträckan mellan Syros och Kos trafikeras av Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Syros och Kos.

Tidtabeller Syros till Kos

Färjor mellan Syros och Kos avgår vanligtvis från Syros, ca 02:45. Överfarten tar ungefär 7h 24m.

Färjepriser mellan Syros och Kos

Priserna på en överfast från Syros till Kos varierar oftast mellan 1381kr och 3045kr*. Genomsnittspriset är 1908kr*. De billigaste priserna mellan Syros och Kos är ca 1381kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1475kr*. Genomsnittspriset för en bil är 3938kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Kos och Syros?

Det är ungefär 165.8 miles (266.8km) eller 144.1 sjömil mellan Syros och Kos.

Kan jag resa med bil mellan Syros och Kos?

Ja, med Blue Star Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Syros och Kos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Syros och Kos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Syros och Kos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries mellan Syros och Kos.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kykladerna till Dodekanisos
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Syros - Kos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 1960 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 2
Genomsnittlig seglingstid 7h 24m
Snabbaste seglingstid 5h 20m
Första färjan 02:45
Sista färjan 22:15
Avstånd 144 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Syros till Kos?

Färjeresan från Syros till Kos tar ungefär 5h 20m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Syros till Kos?

Priserna för färjan mellan Syros - Kos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 165 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Syros - Kos?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Syros och Kos, dessa är
  • Blue Star Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Syros - Kos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Syros - Kos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Syros - Kos?

Ja, mellan Syros - Kos kan du resan utan bil med
  • Blue Star Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Syros - Kos?

Ja, du kan resa med bil mellan Syros - Kos med
  • Blue Star Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Syros - Kos?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Blue Star Ferries

Vad är avståndet från Syros till Kos?

Det är uppskattningsvis 144 sjömil mellan Syros och Kos.

Guide till Syros

Syros är en grekisk ö som ligger i Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Ön ligger cirka 145 km sydost om Aten. Det finns tecken på att ön varit bebodd sedan 3000-talet f.Kr. i regionerna Halandriani och Kastri. Resultat visar att det måste ha varit ett laboratorium för metallarbeten på ön, som hade handelsförbindelser med Mindre Asien. på 600-talet f.Kr. var Syros ockuperat av Samianer och många Samos "invånare flyttade till ön. På den tiden föddes den viktiga läkaren och filosofen Pherecydis Syros och några år senare åkte han till Samos och blev lärare i Pythagoras.

Syros är inte bara en vacker ö, men en ö med en levande kultur och en stark passion för konst. Besökare bör därför inte försumma att besöka öns museer och gallerier, men bör också ta sig tid att strosa runt de pittoreska gatorna i de traditionella byarna, och utforska de vackra stränderna och imponerande grottorna.

Syros är ansluten till Pireus med konventionell färja och höghastighetsfärja, och till Rafina med höghastighetsfärja. Överfarten från Pireus tar ca 4 timmar med konventionell färja och 2 timmar och 30 minuter med snabbfärja. Från Rafina tar överfarten cirka 1 timme och 30 minuter. Syros är också ansluten med konventionell färja eller höghastighetsfärja till alla Kykladerna och även Kreta, Dodekaneserna, Thessaloniki och Skiathos.


Guide till Kos

Den grekiska ön Kos ligger i sydöstra Egeiska havet, söder om ön Kalymnos och norr om ön Nisyros. Kos ligger i den gamla Keramiko viken (Kerme Körfezi) eller Kos viken, bara 3 nautiska mil från den turkiska kusten och är den tredje största ön i Dodekaneserna ögrupp. Kos är en av de bästa grekiska öarna för en typisk strandsemester och det var bland de första öarna att gå för massmarknad turism i stor skala med många hotell byggda på stränder längs de långa sandkustlinjer i öster och söder. Den relativt flacka landskapet har bidragit till att göra cykling en mycket populär semesteraktivitet och det finns inget slut på cykeluthyrare och även vissa särskilda cykelvägar mellan de stora hotellen. Förutom nattlivet i staden Kos och en uppsjö av badorter, erbjuderön ön också några av de bästa arkeologiska platser som finns i Medelhavet.

Det finns dagliga turer mellan Kos och Pireus tillsammans med tjänster mellan Kos och resten av Dodekaneserna, öarna i nordöstra Egeiska havet och Turkiet. Resan genom konventionell färja kan ta upp till 13 timmar, beroende på mellanlandningar , och resan med en hög hastighet båt kan ta mellan 5 och 8 timmar.


Syros till Kos Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 22:15 05:50 7 timmar 35 minuter Tis
Blue Star Ferries 22:15 06:10 7 timmar 55 minuter Tors, Lör

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.