Anafi
Rhodos
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Anafi till Rhodos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Anafi och Rhodos. Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Anek Lines & Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Anafi och Rhodos.

Tidtabeller Anafi till Rhodos

Färjor mellan Anafi och Rhodos avgår vanligtvis från Anafi, ca 02:30. Överfarten tar ungefär 11h 45m.

Färjepriser mellan Anafi och Rhodos

Priserna på en överfast från Anafi till Rhodos varierar oftast mellan 608kr och 5893kr*. Genomsnittspriset är 2457kr*. De billigaste priserna mellan Anafi och Rhodos är ca 318kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 842kr*. Genomsnittspriset för en bil är 4679kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Rhodos och Anafi?

Det är ungefär 170.3 miles (274.0km) eller 147.9 sjömil mellan Anafi och Rhodos.

Kan jag resa med bil mellan Anafi och Rhodos?

Ja, med Anek Lines, Blue Star Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Anafi och Rhodos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Anafi och Rhodos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Anafi och Rhodos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Anek Lines, Blue Star Ferries mellan Anafi och Rhodos.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kykladerna till Dodekanisos
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Anafi - Rhodes Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 2
Operatörer Anek Lines & Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 712 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 11h 47m
Snabbaste seglingstid 10h 40m
Första färjan 02:30
Avstånd 147 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Anafi till Rhodos?

  Färjeresan från Anafi till Rhodos tar ungefär 15h 27m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Anafi - Rhodos?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Anafi och Rhodos, dessa är
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Anafi - Rhodos?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Anafi - Rhodos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Anafi - Rhodos?

  Ja, mellan Anafi - Rhodos kan du resan utan bil med
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Anafi - Rhodos?

  Ja, du kan resa med bil mellan Anafi - Rhodos med
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Anafi - Rhodos?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Anek Lines

Så tycker våra kunder om Färjor från Anafi till Rhodos

 • "En intressant utflykt"

  Detta var vår 70-års present till svågern.Hans morfar kom från denna ö, men han hade själv aldrig varit här. En mycket trevlig båtresa och två dagar på plats för att söka upp släktingar. Detta lyckades över förväntan och vi fick en mycket god kontakt med folk i Diafani och Olymbos. En mycket trivsam omväxling till det hektiska livet på Rhodos. Nästan ingen trafik och många vandrare av olika nationaliteter. Ett besök på denna ö kan varmt rekommenderas!

  'Prevelis' travelled on Prevelis

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Anafi

Anafi är en grekisk ö som tillhör cykladerna, och är belägen öster om ön Thira (Santorini). Anafi är en bra vandrinsö. På de gamla stigarna och branta kullarna kan du vandra från ena sidan ön till den andra. Den populäraste stränderna är Klisidi och Roukounas. På halvön på den östra delen av ön finns en av de högsta höjderna i medelhavet, Mt.Kalamos som är 420 över havet. På toppen finns Kalamiotissakyrkan, som byggdes om tills stor del efter en jordbävning på 1950-talet.

Anafi och Cykladerna är förbundna till hamnarna i Piraeus och Rafina. Från Anafi kan du också besöka de närliggande öarna Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Paros och Milos. Det finns också förbindelser till Kreta, Rhodos, Tolvöarna och östra egeiska öarna. Överfarten från Piraeus tar ca 5-7 tim med vanlig färja och 3.5-4.5 tim med höghastighetsfärja, beroende på hur många ställen färjan stannar vid på vägen.


Guide till Rhodos

Den grekiska ön Rhodos är den största av alla Dodekanisos och är ett mycket populärt turistmål med mer än 300 soldagar per år. Ön ligger i östra Aegeanb havet och ligger i nordöst om ön Kreta och sydöstra Aten. Rhodos är mycket en semesterö, och erbjuder allt besökarna kunde eventuellt behov för den perfekta grekiska semester, inklusive en ganska vacker kustlinje, massor av kultur och ett mycket livligt nattliv. Rhodos existerar helt oberoende av det grekiska fastlandet och dess gröna interiör är särskilt frodig, kontrasterande kraftigt med det omgivande Egeiska havet och beachfronts. Turister brukar finna huvudstaden i Rhodos ganska fängslande, särskilt inom gamla stan, där enorma medeltida befästningar och vindlande gränder ger stor karaktär. För många är det öns stränder som gör Rhodos perfekt semesterort. I allmänhet är de bästa stränderna tenderar att ligga på den östra kusten och i synnerhet, Lindos står ut som erbjuder en av de bästa sträckor av sand och grus, nära Megali Paralia. Även under högsäsong är det fortfarande möjligt att hitta uncrowded stränder, som tenderar att vara de mindre tillgängliga och ligger bort från vägen, ofta är lite isolerade och mycket avskild.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga tjänster till Pireus, genom konventionella och hög hastighet båtar. Under sommarmånaderna Rhodos är också ansluten med resten av de Dodekaneserna öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.


Anafi till Rhodos Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 25/09/2023 och 2023-10-01


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 02:30 13:10 10 timmar 40 minuter Ons
Blue Star Ferries 02:30 15:25 12 timmar 55 minuter Fre

Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.