Aegiali
Astypalea
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Aegiali (Amorgos) till Astypalea

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 3 avångar i veckan mellan Aegiali (Amorgos) och Astypalea. Sträckan mellan Aegiali (Amorgos) och Astypalea trafikeras av Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Aegiali (Amorgos) och Astypalea.

Tidtabeller Aegiali (Amorgos) till Astypalea

Färjor mellan Aegiali (Amorgos) och Astypalea avgår vanligtvis från Aegiali (Amorgos), ca 01:25. Överfarten tar ungefär 1h 46m.

Färjepriser mellan Aegiali (Amorgos) och Astypalea

Priserna på en överfast från Aegiali (Amorgos) till Astypalea varierar oftast mellan 271kr och 1096kr*. Genomsnittspriset är 488kr*. De billigaste priserna mellan Aegiali (Amorgos) och Astypalea är ca 149kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 366kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1286kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Astypalea och Aegiali (Amorgos)?

Det är ungefär 34.2 miles (55.0km) eller 29.7 sjömil mellan Aegiali (Amorgos) och Astypalea.

Kan jag resa med bil mellan Aegiali (Amorgos) och Astypalea?

Ja, med Blue Star Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Aegiali (Amorgos) och Astypalea. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Aegiali (Amorgos) och Astypalea.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Aegiali (Amorgos) och Astypalea?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries mellan Aegiali (Amorgos) och Astypalea.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kykladerna till Dodekanisos
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Aegiali (Amorgos) - Astypalea Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 493 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 3
Genomsnittlig seglingstid 1h 46m
Snabbaste seglingstid 1h 25m
Första färjan 01:25
Sista färjan 14:45
Avstånd 29 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Aegiali till Astypalea?

Färjeresan från Aegiali till Astypalea tar ungefär 1h 40m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Aegiali till Astypalea?

Priserna för färjan mellan Aegiali - Astypalea varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 42 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Aegiali - Astypalea?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Aegiali och Astypalea, dessa är
 • Blue Star Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Aegiali - Astypalea?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Aegiali - Astypalea, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Aegiali - Astypalea?

Ja, mellan Aegiali - Astypalea kan du resan utan bil med
 • Blue Star Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Aegiali - Astypalea?

Ja, du kan resa med bil mellan Aegiali - Astypalea med
 • Blue Star Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Aegiali - Astypalea?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • Blue Star Ferries

Vad är avståndet från Aegiali till Astypalea?

Det är uppskattningsvis 29 sjömil mellan Aegiali och Astypalea.

Så tycker våra kunder om Färjor från Aegiali till Astypalea

 • "Naxos - Amorgos"

  Skönt med stor färja med plats på däck. Pålitligt och prisvärt.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Most things very good."

  Impossibel to sit in the cafe and eat, from the beginning people was sitting there for the whole trip, even sleeping. Often using 2 chairs (one for their foots)

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Ta båten"

  Bra avgångstid för att passa vår resplan från Pireus till Naxos. Inga problem med den 5 timmar långa resan då ytorna var stora att röra sig på och säten bekväma. Begränsat utbud i cateringen för en så lång resa.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • " Naxos"

  Underbara Grekland leverar igen! Varför resa med charter när det är så lätt att boka och resa på egen hand!!! Denna resa gjorde jag med min man och våra flickor på 3 och 5 år! Resan började 31 maj, perfekt tid i Grekland, och varade till 15 juni. Vi flög från Köpenhamn till Athen med Sas väldigt smidigt. Landade vid lunch och tog taxi till Pireus, buss rekommenderas ej! Båten gick på eftermiddagen så vi hade gott om tid. Med bokningsnumret fick vi de riktiga biljetterna nere i hamnen på Blue Ferries kontor! Vi gick ombord på färjan sökert 1 timme innan ávgång! Reßer ni med barn så ta med sysselsättning då det ej finns lekrum eller liknande ombord. Jag rekommenderar ej snabbfärjor när man reser med barn då mam ej ksn röra sig fritt ombord på dessa! Turen till Naxos tog ca 5 timmar men tiden gick väldigt fort! Vid 22 tiden hade vi nått vår destination helt enligt tidtsbell. Naxos är en härlig ö med vackra sandstränder utan stora hotellkomplex typ all inklusive/bamseklubbar! Passar vår familj utmärkt! Vi bodde på Hotel Katarina i byn bredvid Naxos stad! Perfekt familje hotell nära stranden som kan rekommenderas varmt! Efter lite mer än 2 veckor på Naxos kände vi oss redo att åka hem, båten gick till Athen på morgonen så vid lunch var vi i Ahten och på kvällen flög vi åter till Köpenhamn! Ha alltis gott om tid när man resor är mitt tips, semester är just att slippa stressa!!

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Aegiali

Amorgos är den ö som ligger längst österut av de grekiska cykladöarna. Öarna har många kvarlevor från äldre civilisationer. Amorgos kännetecknas av storleken och kvaliten på murarna som omger staden Arkesini, de gamla tornen vars delar är spridda over ön, de gamla gravarna, stenverktygen, inskriptionerna, kärlen och andra antikviteter.

Klostret Panagia Hozoviotissa finns på klippsidan, nordöst om Chora. Det byggdes tidigt under 1000-talet för at skydda en religiös ikon, daterad 812, från inkräktare. Ikonen finns för allmän beskådan inne i klostret.

Ön är kopplad till hamnen i Piraeus på fastlandet och det finns färjeförbindelser till Kreta, Naxos, Syros, Paros, Koufonissi, Schinoussa, Donoussa och Astypalea. De två hamnarna på Amorgos dit färjorna ankommer är Katapola och Aegiali (det ändras på jämna och ojämna dagar). Resan från hamnen i Piraeus till någon av dessa två hamnarna tar ca 7 tim och 3 min.


Guide till Astypalea

Den grekiska ön Astypalea ligger i östra Egeiska havet och är en av 12 öar som utgör Dodekaneserna. Astypalea ligger vid den punkt där Dodekaneserna uppfyller Kykladerna, och ståtar med en månghundraårig historia, vitkalkade byar och soldränkta stränder. Astypalaia, den västligaste ön i gruppen, och är naturligt uppdelad i Mesa Nisi (inner ön, västra delen) och Exo Nisi (den yttre ön, östra delen) med en tunn landremsa mindre än 100 m bred.

Chora är öns huvudstad stad och hamn. Det är en av de mest pittoreska städerna i Egeiska havet, uppe på en klippa som avancerar i havet och bildar två vikar. Tittar över staden hit kommer besökarna se Chora slott tornar de påfallande vita kupoler av Evangelistria och Agios Georgios kyrkor, synliga över väggarna. Runt slottet ligger Chora s hus med vitkalkade väggar, blå dörrar och fönster, och träbalkonger.

Ön är ansluten till hamnen i Pireus och även till de andra öarna i Dodekaneserna,


Aegiali till Astypalea Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 02:15 04:25 2 timmar 10 minuter Ons, Fre
Blue Star Ferries 03:25 05:35 2 timmar 10 minuter Lör

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.