Katapola
Kos
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Katapola (Amorgos) till Kos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Katapola (Amorgos) och Kos. Sträckan mellan Katapola (Amorgos) och Kos trafikeras av Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Katapola (Amorgos) och Kos.

Tidtabeller Katapola (Amorgos) till Kos

Färjor mellan Katapola (Amorgos) och Kos avgår vanligtvis från Katapola (Amorgos), ca 06:00. Överfarten tar ungefär 5h 35m.

Färjepriser mellan Katapola (Amorgos) och Kos

Priserna på en överfast från Katapola (Amorgos) till Kos varierar oftast mellan 501kr och 1989kr*. Genomsnittspriset är 1191kr*. De billigaste priserna mellan Katapola (Amorgos) och Kos är ca 501kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1178kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1868kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Kos och Katapola (Amorgos)?

Det är ungefär 98.5 miles (158.5km) eller 85.6 sjömil mellan Katapola (Amorgos) och Kos.

Kan jag resa med bil mellan Katapola (Amorgos) och Kos?

Ja, med Blue Star Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Katapola (Amorgos) och Kos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Katapola (Amorgos) och Kos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Katapola (Amorgos) och Kos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries mellan Katapola (Amorgos) och Kos.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kykladerna till Dodekanisos
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Katapola (Amorgos) - Kos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 1226 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 5h 35m
Första färjan 06:00
Avstånd 85 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Katapola till Kos?

Färjeresan från Katapola till Kos tar ungefär 5h 35m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Katapola till Kos?

Priserna för färjan mellan Katapola - Kos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 104 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Katapola - Kos?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Katapola och Kos, dessa är
 • Blue Star Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Katapola - Kos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Katapola - Kos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Katapola - Kos?

Ja, mellan Katapola - Kos kan du resan utan bil med
 • Blue Star Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Katapola - Kos?

Ja, du kan resa med bil mellan Katapola - Kos med
 • Blue Star Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Katapola - Kos?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • Blue Star Ferries

Vad är avståndet från Katapola till Kos?

Det är uppskattningsvis 85 sjömil mellan Katapola och Kos.

Så tycker våra kunder om Färjor från Katapola till Kos

 • "Omdömen"

  Fin färja, trevlig personal

  'Blue Star 1' travelled on Blue Star 1

  Lӓs mer Läs mindre
 • "På väg till Patmos"

  Min båtresa med Blue Star Ferries från Pireus till Kos och senare från Kos till Pireus avlöpte mycket bra. Båten gick i tid och ankom i tid till mitt mål i båda riktningarna. Personalen var mycket vänlig och hjälpsam och båten var välutrustad, ren, fräsch och modern. Det enda som störde mig var att det kostade så mycket att få tillgång till en sovhytt. Resan som helhet kunde varit billigare då jag reste i lågsäsong. Det var dock bra med flygstolarna som gick att vila i. Det som var allra mest otur för mig var att det så sällan gick en direktbåt mellan Pireus och Patmos (som var mitt slutmål)i lågsäsongtid att jag fick ta vägen om Kos( i bägge riktnin-garna)och sedan invänta Katamaranbåten som tog mig tillbaka till Patmos från Kos. Å andra sidan fick jag en fin tur på havet mellan öarna!

  'Blue Star 1' travelled on Blue Star 1

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Katapola

Katapola är en by och hamn på ön Amorgos, en grekisk ö i Kykladernas ögrupp och är den närmaste ön av denna ögrupp till Dodekanesernas ögrupp. Katapola är en lång och smal by med bara några gator. De flesta av husen i byn ligger ett stenkast från vattnet. Längs med bukten besökare kommer att hitta några tavernor, kaféer och barer där du kan njuta av en avslappnad lunch och av utsikten. Bästa stranden närmast byn är Maltezi strand som ligger en ganska kort promenad från byn.

Katapola har regelbundna färjeförbindelser till hamnen i Pireus med en restid på mellan 7-9 timmar på konventionell färja, beroende på resväg och 4-5 timmar med snabbfärja. Ön har också färjetrafik till resten av Kykladerna, Dodekaneserna och till ön Astypalaia.


Guide till Kos

Den grekiska ön Kos ligger i sydöstra Egeiska havet, söder om ön Kalymnos och norr om ön Nisyros. Kos ligger i den gamla Keramiko viken (Kerme Körfezi) eller Kos viken, bara 3 nautiska mil från den turkiska kusten och är den tredje största ön i Dodekaneserna ögrupp. Kos är en av de bästa grekiska öarna för en typisk strandsemester och det var bland de första öarna att gå för massmarknad turism i stor skala med många hotell byggda på stränder längs de långa sandkustlinjer i öster och söder. Den relativt flacka landskapet har bidragit till att göra cykling en mycket populär semesteraktivitet och det finns inget slut på cykeluthyrare och även vissa särskilda cykelvägar mellan de stora hotellen. Förutom nattlivet i staden Kos och en uppsjö av badorter, erbjuderön ön också några av de bästa arkeologiska platser som finns i Medelhavet.

Det finns dagliga turer mellan Kos och Pireus tillsammans med tjänster mellan Kos och resten av Dodekaneserna, öarna i nordöstra Egeiska havet och Turkiet. Resan genom konventionell färja kan ta upp till 13 timmar, beroende på mellanlandningar , och resan med en hög hastighet båt kan ta mellan 5 och 8 timmar.


Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.