Santorini (Thira)
Rhodos
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Thira (Santorini) till Rhodos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 3 avångar i veckan mellan Thira (Santorini) och Rhodos. Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Anek Lines & Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Thira (Santorini) och Rhodos.

Tidtabeller Thira (Santorini) till Rhodos

Färjor mellan Thira (Santorini) och Rhodos avgår vanligtvis från Thira (Santorini), ca 00:50. Överfarten tar ungefär 14h 17m.

Färjepriser mellan Thira (Santorini) och Rhodos

Priserna på en överfast från Thira (Santorini) till Rhodos varierar oftast mellan 298kr och 1218kr*. Genomsnittspriset är 745kr*. De billigaste priserna mellan Thira (Santorini) och Rhodos är ca 312kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 745kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Rhodos och Thira (Santorini)?

Det är ungefär 193.6 miles (311.6km) eller 168.3 sjömil mellan Thira (Santorini) och Rhodos.

Kan jag resa med bil mellan Thira (Santorini) och Rhodos?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Thira (Santorini) och Rhodos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Thira (Santorini) och Rhodos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Anek Lines, Blue Star Ferries mellan Thira (Santorini) och Rhodos.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kykladerna till Dodekanisos
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Santorini (Thira) - Rhodes Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 2
Operatörer Anek Lines & Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 766 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 3
Genomsnittlig seglingstid 14h 17m
Snabbaste seglingstid 11h 35m
Första färjan 00:50
Avstånd 168 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Thira till Rhodos?

Färjeresan från Thira till Rhodos tar ungefär 17h 02m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Thira till Rhodos?

Priserna för färjan mellan Thira - Rhodos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 65 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Thira - Rhodos?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Thira och Rhodos, dessa är
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Thira - Rhodos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Thira - Rhodos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Thira till Rhodos?

Det är uppskattningsvis 168 sjömil mellan Thira och Rhodos.

Så tycker våra kunder om Färjor från Santorini (Thira) till Rhodos

  • "En intressant utflykt"

    Detta var vår 70-års present till svågern.Hans morfar kom från denna ö, men han hade själv aldrig varit här. En mycket trevlig båtresa och två dagar på plats för att söka upp släktingar. Detta lyckades över förväntan och vi fick en mycket god kontakt med folk i Diafani och Olymbos. En mycket trivsam omväxling till det hektiska livet på Rhodos. Nästan ingen trafik och många vandrare av olika nationaliteter. Ett besök på denna ö kan varmt rekommenderas!

    'Prevelis' travelled on Prevelis

    Lӓs mer Läs mindre

Guide till Santorini (Thira)

Santorini, eller Thira för att ge ön sitt officiella namn, är en grekisk ö som ligger i södra Egeiska havet ca 200 km sydost om det grekiska fastlandet. Det är en del av Kykladernas ögrupp och tillsammans med Anafi är det den enda platsen i Europa som har ett varm ökenklimat. Varje besök till Santorini bör innehålla en yachtkryssning till de tre öarna som våldsamt skapats under ett vulkanutbrott under antiken. Öarna kallas Nea Kammeni, Palea Kammeni och Thirassia och deras placering mittemot den västra delen av ön ger besökarna möjlighet att faktiskt se vulkanen och alla dess underverk. Fira, huvudstaden i Santorini, ligger uppe på kanten av en imponerande 260 meter hög klippa, och erbjuder besökarna en imponerande utsikt över vulkanen. Fira stad är full av små vitkalkade hus av traditionell kykladisk arkitektur, kyrkor med blå kupoler och gator fyllda med alla typer av affärer, restauranger, kaféer och barer.

Ön Santorini har två hamnar. Den stora hamnen är Athinios, dit alla färjor och kommersiella båtar anländer. Där finns också den gamla hamnen som oftast används för kryssningsfartyg. Från huvudhamnen, kan färjor tas till Pireus, Rafina och de andra öarna i Kykladerna. Både konventionella och höghastighetsfärjor trafikerar dessa rutter.


Guide till Rhodos

Den grekiska ön Rhodos är den största av alla Dodekanisos och är ett mycket populärt turistmål med mer än 300 soldagar per år. Ön ligger i östra Aegeanb havet och ligger i nordöst om ön Kreta och sydöstra Aten. Rhodos är mycket en semesterö, och erbjuder allt besökarna kunde eventuellt behov för den perfekta grekiska semester, inklusive en ganska vacker kustlinje, massor av kultur och ett mycket livligt nattliv. Rhodos existerar helt oberoende av det grekiska fastlandet och dess gröna interiör är särskilt frodig, kontrasterande kraftigt med det omgivande Egeiska havet och beachfronts. Turister brukar finna huvudstaden i Rhodos ganska fängslande, särskilt inom gamla stan, där enorma medeltida befästningar och vindlande gränder ger stor karaktär. För många är det öns stränder som gör Rhodos perfekt semesterort. I allmänhet är de bästa stränderna tenderar att ligga på den östra kusten och i synnerhet, Lindos står ut som erbjuder en av de bästa sträckor av sand och grus, nära Megali Paralia. Även under högsäsong är det fortfarande möjligt att hitta uncrowded stränder, som tenderar att vara de mindre tillgängliga och ligger bort från vägen, ofta är lite isolerade och mycket avskild.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga tjänster till Pireus, genom konventionella och hög hastighet båtar. Under sommarmånaderna Rhodos är också ansluten med resten av de Dodekaneserna öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.


Thira till Rhodos Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 03:20 19:20 16 timmar Ons
Blue Star Ferries 20:20 19:00 22 timmar 40 minuter Lör

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.