Katapola
Patmos
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Katapola (Amorgos) till Patmos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Katapola (Amorgos) och Patmos. Sträckan mellan Katapola (Amorgos) och Patmos trafikeras av Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Katapola (Amorgos) och Patmos.

Tidtabeller Katapola (Amorgos) till Patmos

Färjor mellan Katapola (Amorgos) och Patmos avgår vanligtvis från Katapola (Amorgos), ca 06:00. Överfarten tar ungefär 2h 15m.

Färjepriser mellan Katapola (Amorgos) och Patmos

Priserna på en överfast från Katapola (Amorgos) till Patmos varierar oftast mellan 379kr och 1435kr*. Genomsnittspriset är 799kr*. De billigaste priserna mellan Katapola (Amorgos) och Patmos är ca 379kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 772kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1611kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Patmos och Katapola (Amorgos)?

Det är ungefär 56.1 miles (90.3km) eller 48.8 sjömil mellan Katapola (Amorgos) och Patmos.

Kan jag resa med bil mellan Katapola (Amorgos) och Patmos?

Ja, med Blue Star Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Katapola (Amorgos) och Patmos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Katapola (Amorgos) och Patmos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Katapola (Amorgos) och Patmos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries mellan Katapola (Amorgos) och Patmos.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kykladerna till Dodekanisos
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Katapola (Amorgos) - Patmos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 832 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 2h 15m
Första färjan 06:00
Avstånd 48 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Katapola till Patmos?

Färjeresan från Katapola till Patmos tar ungefär 2h 15m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Katapola till Patmos?

Priserna för färjan mellan Katapola - Patmos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 70 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Katapola - Patmos?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Katapola och Patmos, dessa är
 • Blue Star Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Katapola - Patmos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Katapola - Patmos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Katapola - Patmos?

Ja, mellan Katapola - Patmos kan du resan utan bil med
 • Blue Star Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Katapola - Patmos?

Ja, du kan resa med bil mellan Katapola - Patmos med
 • Blue Star Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Katapola - Patmos?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • Blue Star Ferries

Vad är avståndet från Katapola till Patmos?

Det är uppskattningsvis 48 sjömil mellan Katapola och Patmos.

Så tycker våra kunder om Färjor från Katapola till Patmos

 • "Omdömen"

  Fin färja, trevlig personal

  'Blue Star 1' travelled on Blue Star 1

  Lӓs mer Läs mindre
 • "På väg till Patmos"

  Min båtresa med Blue Star Ferries från Pireus till Kos och senare från Kos till Pireus avlöpte mycket bra. Båten gick i tid och ankom i tid till mitt mål i båda riktningarna. Personalen var mycket vänlig och hjälpsam och båten var välutrustad, ren, fräsch och modern. Det enda som störde mig var att det kostade så mycket att få tillgång till en sovhytt. Resan som helhet kunde varit billigare då jag reste i lågsäsong. Det var dock bra med flygstolarna som gick att vila i. Det som var allra mest otur för mig var att det så sällan gick en direktbåt mellan Pireus och Patmos (som var mitt slutmål)i lågsäsongtid att jag fick ta vägen om Kos( i bägge riktnin-garna)och sedan invänta Katamaranbåten som tog mig tillbaka till Patmos från Kos. Å andra sidan fick jag en fin tur på havet mellan öarna!

  'Blue Star 1' travelled on Blue Star 1

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Katapola

Katapola är en by och hamn på ön Amorgos, en grekisk ö i Kykladernas ögrupp och är den närmaste ön av denna ögrupp till Dodekanesernas ögrupp. Katapola är en lång och smal by med bara några gator. De flesta av husen i byn ligger ett stenkast från vattnet. Längs med bukten besökare kommer att hitta några tavernor, kaféer och barer där du kan njuta av en avslappnad lunch och av utsikten. Bästa stranden närmast byn är Maltezi strand som ligger en ganska kort promenad från byn.

Katapola har regelbundna färjeförbindelser till hamnen i Pireus med en restid på mellan 7-9 timmar på konventionell färja, beroende på resväg och 4-5 timmar med snabbfärja. Ön har också färjetrafik till resten av Kykladerna, Dodekaneserna och till ön Astypalaia.


Guide till Patmos

Den grekiska ön Patmos är en del av Dodekaneserna ögrupp och ligger i Egeiska havet, strax utanför den västra kusten av Turkiet. Så snart du anländer på Patmos och tar första steget färjan, blir det genast uppenbart att denna ö verkligen har något alldeles speciellt att erbjuda besökare. Den livliga hamnstad på Patmos är Skala och ett antal av öns mest populära attraktioner ligger i eller runt staden. Norr om Sakala, är Meloi Beach helt skuggad av träd och är mycket vacker. Klostret St John, i byn Hora, är också av intresse för många besökare, tillsammans med oräkneliga vitkalkade hus i närheten. En annan populär attraktion på ön är The Cave of Apocalypse som tros ha varit den heliga grottan där Saint Ioannis hörde Guds röst och skrev Uppenbarelseboken. I grottan kan besökarna beundra korset graverade av Saint Ioannis, liksom de tre små sprickor på berget genom vilken Guds röst kom, symboliserar järneken Treenigheten.


Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.