Jämför färjor från Indonesien till Lombok
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Om Indonesien

Indonesien som ligger i nordöst Asien är världens fjärde mest folkrikaste land med över 17,00 öar längs över ekvatorn varav bara 8,000 är bebodda.

Indonesien har en av världens största skärgårdar och en otroligt varierande landskap och kultur med över 300 språk, världens 2a största tropiska skog, 130 aktiva vulkaner och tusentals spektakulära tempel.

Många turister besöker Bali för lyxiga resorter, vackra stränder och surfing. I huvudstaden Jakarta hittar du bra shopping och de största moskén i sydöstra Asien medans Gili öarna erbjuder ett pulserande nattliv som lockar många backpackers.

Med tanke på den stora mängden av öar i Indonesien så är det bästa sättet att ta sig runt med färja. Du hittar bra färjeförbindelsee som erbjuder inrikeslinjer till och från de mest populära destinationerna i landet och även internationella korsningar till Singapore som alla drivs av ett stort utbud av färje rederier.

Färjor från Indonesien till Lombok

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.