Indonesia

Jämför färjor från Indonesien till Gili Islands

Det finns manga valmöjligheter när det kommer till att välja färja från Indonesien till Gili Islands. Det finns 7 färjerederier som tillsammans erbjuder 11 ferry routes och förbinder till Nusa Lembongan (Jungut Batu Beach) till Gili Trawangan & Gili Air, Nusa Penida till Gili Air, Gili Trawangan & Gili Meno, Nusa Penida (Buyuk Harbour) till Gili Air, Gili Gede & Gili Trawangan & Nusa Lembongan till Gili Trawangan, Gili Meno & Gili Air

Den snabbaste rutten mellan Indonesien och Gili Islands är Gili Gede med en seglingstid på ca Kort 1 timme 0 minut. Med så många rutter att välja mellan så blir det enkelt att jämföra alla liknande rutter i en sökning så att du snabbt hittar det du letar efter.

Indonesien-Gili Islands-färjekarta

Klicka här för karta

Om Indonesien:

Indonesien som ligger i nordöst Asien är världens fjärde mest folkrikaste land med över 17,00 öar längs över ekvatorn varav bara 8,000 är bebodda.

Indonesien har en av världens största skärgårdar och en otroligt varierande landskap och kultur med över 300 språk, världens 2a största tropiska skog, 130 aktiva vulkaner och tusentals spektakulära tempel.

Många turister besöker Bali för lyxiga resorter, vackra stränder och surfing. I huvudstaden Jakarta hittar du bra shopping och de största moskén i sydöstra Asien medans Gili öarna erbjuder ett pulserande nattliv som lockar många backpackers.

Med tanke på den stora mängden av öar i Indonesien så är det bästa sättet att ta sig runt med färja. Du hittar bra färjeförbindelsee som erbjuder inrikeslinjer till och från de mest populära destinationerna i landet och även internationella korsningar till Singapore som alla drivs av ett stort utbud av färje rederier.