Bali

Såhär bokar du färjor från Bali till Lombok

Det finns 3 färjelinjer mellan Bali och Lombok, vilket ger dig 18 överfarter per vecka att välja bland. Bluewater Express trafikerar 2 rutter, Serangan till Teluk Kode går 7 gånger per vecka & Padang Bai till Teluk Kode ca 7 gånger i veckan. Bali Eka Jaya trafikerar 1 rutt, Padang Bai till Bangsal går 4 gånger i veckan.

Eftersom restiden och antalet avgångar kan variera rekommenderar vi att du använder vårt bokningssystem för att få den senaste informationen om resor från Bali till Lombok.

Bali-Lombok-färjekarta

Klicka här för karta

Om Bali:

Bali ligger inbäddat mellan Java i väst och Lombok i öst i Små Sundaöarna, Indonesien.
En liten ö med uppskattningsvis 10.000 tempel och en levande konstkultur , Bali har mycket mer att erbjuda än bara pittoreska stränder och utmärkt surfing. Bortsett från sin naturliga skönhet, ”happy-go-lucky” balinesiska livsstilen gör det svårt att lämna.
Kuta i söder har ett fantastiskt nattliv, Ubud kännetecknas av fantastiska risfält, medan öns hjärta domineras av dramatiska vulkaner och tempel i sluttningar och helgedomar , så det finns mycket att se på denna fantastiska ö.
Att resa med färja är ett bekvämt sätt att utforska Indonesiens vackra öar och Bali är en bra startpunkt att börja ifrån, med några portar längs med östkusten erbjuder frekventa rutter till den närbelägna ön Lombok och till Gili Islands.