Bali

Såhär bokar du färjor från Bali till Lombok

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Bali och Lombok som traffikeras av 2 färjerederier – Bali Eka Jaya & Blue Sea Jet. Padang Bai till Bangsal färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca 1 timme 30 minuter.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Bali Lombok överfarten mellan Padang Bai och Bangsal, då frekvens och restid kan variera.

Bali-Lombok-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Bali till Lombok

Om Bali:

Bali ligger inbäddat mellan Java i väst och Lombok i öst i Små Sundaöarna, Indonesien.
En liten ö med uppskattningsvis 10.000 tempel och en levande konstkultur , Bali har mycket mer att erbjuda än bara pittoreska stränder och utmärkt surfing. Bortsett från sin naturliga skönhet, ”happy-go-lucky” balinesiska livsstilen gör det svårt att lämna.
Kuta i söder har ett fantastiskt nattliv, Ubud kännetecknas av fantastiska risfält, medan öns hjärta domineras av dramatiska vulkaner och tempel i sluttningar och helgedomar , så det finns mycket att se på denna fantastiska ö.
Att resa med färja är ett bekvämt sätt att utforska Indonesiens vackra öar och Bali är en bra startpunkt att börja ifrån, med några portar längs med östkusten erbjuder frekventa rutter till den närbelägna ön Lombok och till Gili Islands.