Bali

Jämför färjor från Bali till Gili Islands

Det finns manga valmöjligheter när det kommer till att välja färja från Bali till Gili Islands. Det finns 10 färjerederier som tillsammans erbjuder 11 ferry routes och förbinder till Serangan till Gili Air, Gili Trawangan, Gili Gede & Gili Meno, Padang Bai till Gili Air, Gili Trawangan & Gili Meno, Amed till Gili Trawangan & Gili Air & Sanur till Gili Trawangan & Gili Air

Den snabbaste rutten mellan Bali och Gili Islands är Gili Trawangan med en seglingstid på ca Kort 1 timme 15 minut. Med så många rutter att välja mellan så blir det enkelt att jämföra alla liknande rutter i en sökning så att du snabbt hittar det du letar efter.

Bali-Gili Islands-färjekarta

Klicka här för karta

Om Bali:

Bali ligger inbäddat mellan Java i väst och Lombok i öst i Små Sundaöarna, Indonesien.
En liten ö med uppskattningsvis 10.000 tempel och en levande konstkultur , Bali har mycket mer att erbjuda än bara pittoreska stränder och utmärkt surfing. Bortsett från sin naturliga skönhet, ”happy-go-lucky” balinesiska livsstilen gör det svårt att lämna.
Kuta i söder har ett fantastiskt nattliv, Ubud kännetecknas av fantastiska risfält, medan öns hjärta domineras av dramatiska vulkaner och tempel i sluttningar och helgedomar , så det finns mycket att se på denna fantastiska ö.
Att resa med färja är ett bekvämt sätt att utforska Indonesiens vackra öar och Bali är en bra startpunkt att börja ifrån, med några portar längs med östkusten erbjuder frekventa rutter till den närbelägna ön Lombok och till Gili Islands.