Bali

Såhär bokar du färjor från Bali till Gili Islands

Det finns flera olika färjerutter som traffikerar resan från Bali till Gili Islands. Färjorna förbinder för tillfället 2 hamnar in Bali med 4 hamnar i Gili Islands.Det finns ett kombinerat antal på upp till 54 färjeöverfarter varje vecka där du kan välja mellan 6 färjelinjer som traffikeras av 4 färjerederier där Bluewater Express, Marlin Fast Boat, Gili Getaway & Bali Eka Jaya är inkluderat, och där den kortaste rutten tar ca 1 timme 30 minuter (Padang Bai till Gili Trawangan).Det här är en generell sammanfattning av det vi kan erbjuda mellan Bali och Gili Islands, för mer exakt information använd vår Tider & Priser.

Bali-Gili Islands-färjekarta

Klicka här för karta

Om Bali:

Bali ligger inbäddat mellan Java i väst och Lombok i öst i Små Sundaöarna, Indonesien.
En liten ö med uppskattningsvis 10.000 tempel och en levande konstkultur , Bali har mycket mer att erbjuda än bara pittoreska stränder och utmärkt surfing. Bortsett från sin naturliga skönhet, ”happy-go-lucky” balinesiska livsstilen gör det svårt att lämna.
Kuta i söder har ett fantastiskt nattliv, Ubud kännetecknas av fantastiska risfält, medan öns hjärta domineras av dramatiska vulkaner och tempel i sluttningar och helgedomar , så det finns mycket att se på denna fantastiska ö.
Att resa med färja är ett bekvämt sätt att utforska Indonesiens vackra öar och Bali är en bra startpunkt att börja ifrån, med några portar längs med östkusten erbjuder frekventa rutter till den närbelägna ön Lombok och till Gili Islands.