Sea Dreams

Sea Dreams är ett färjebolag som är baserat på de dodekanesiska öarna i Grekland och driver rutter mellan öarna och internationella överfarter till Marmaris på den turkiska rivieran, även känd som turkosa kusten.

Sea Dreams verksamhet sträcker sig tillbaka till 1960 och har länge varit associerad med ön Rhodos, med färjor som seglar till närliggande Symi sedan verksamheten började. 1994 infördes den fullständigt organiserade kryssningsverksamheten, inklusive rutter till Turkiet. Företaget har också ett flertal internationella säkerhetshanteringscertifikat som säkerställer att passagerarna är i säkra händer.

Flottans flaggskepp, Symi, är ett passagerarfartyg som dagligen förbinder öarna Symi och Rhodos. Med en total kapacitet för 800 passagerare och 60 fordon, har den också fullständig luftkonditionering, en snackbar, tv-rum och live musikunderhållning. Färjan som seglar till Marmaris är King Saron, en modern och elegant katamaran som erbjuder ett stort utomhusdäck för egeiska vyer och en bar som serverar olika förfriskningar, fartyget rymmer 510 passagerare.

Använd directferries.se för att hitta Sea Dreams tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Sea Dreams. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Sea Dreams med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Sea Dreams