COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Marmaris - Rhodos är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Marmaris till Rhodos färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Turkiet till Dodekanisos

Rederier som åker mellan Marmaris och Rhodos

    • 8 Sailings Weekly 1 hour
    • Get price

Färja från Marmaris till Rhodos

Marmaris Rhodos-rutten går mellan Turkiet och Dodekanisos. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Sea Dreams. Färjor avgår upp till 8 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme.

Färjetrafiken på Marmaris Rhodos-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Marmaris

Marmaris är en hamnstad i Turkiet och ligger på Medelhavskusten i Muglaprovinsen i sydvästra delen av landet. Staden ligger längs stranden av den turkiska rivieran och är också en stor turistort. Staden har lyckats behålla en del av sin charm även om staden har vuxit efter byggboomen på 1980-talet. Staden är ett centrum för segling och dykning och är också en populär destination för segling. Den ojämna kusten kring Marmaris är en oupptäckt pärla - bara 10 km från Marmaris starka ljus, håller den djupt indragna kusten vikar med azurblått hav som backas upp av tallbevuxna berg. När du vill fly, hyr en bil eller motorcykel och kryssna runt robusta Resadiye och Hisarönü halvöar.

Färjor och höghastighets bärplansbåtar avgår flera gånger om dagen till den grekiska ön Rhodos.


Guide till Rhodos

Den grekiska ön Rhodos är den största av alla Dodekanisos och är ett mycket populärt turistmål med mer än 300 soldagar per år. Ön ligger i östra Aegeanb havet och ligger i nordöst om ön Kreta och sydöstra Aten. Rhodos är mycket en semesterö, och erbjuder allt besökarna kunde eventuellt behov för den perfekta grekiska semester, inklusive en ganska vacker kustlinje, massor av kultur och ett mycket livligt nattliv. Rhodos existerar helt oberoende av det grekiska fastlandet och dess gröna interiör är särskilt frodig, kontrasterande kraftigt med det omgivande Egeiska havet och beachfronts. Turister brukar finna huvudstaden i Rhodos ganska fängslande, särskilt inom gamla stan, där enorma medeltida befästningar och vindlande gränder ger stor karaktär. För många är det öns stränder som gör Rhodos perfekt semesterort. I allmänhet är de bästa stränderna tenderar att ligga på den östra kusten och i synnerhet, Lindos står ut som erbjuder en av de bästa sträckor av sand och grus, nära Megali Paralia. Även under högsäsong är det fortfarande möjligt att hitta uncrowded stränder, som tenderar att vara de mindre tillgängliga och ligger bort från vägen, ofta är lite isolerade och mycket avskild.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga tjänster till Pireus, genom konventionella och hög hastighet båtar. Under sommarmånaderna Rhodos är också ansluten med resten av de Dodekaneserna öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.