Bodrum
Rhodos
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Bodrum till Rhodos

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 1 i veckan mellan Bodrum och Rhodos. . Denna sträcka trafikeras av 3 rederier, Bodrum Express, Makri Travel & Sea Dreams. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Bodrum och Rhodos.

Tidtabeller Bodrum till Rhodos

Den tidigaste färjan mellan Bodrum och Rhodos avgår vanligtvis från Bodrum ca 08:15. I genomsnitt tar en överfart 21h 12m, som snabbast tar rutten ungefär 2h 0m.

Färjepriser mellan Bodrum och Rhodos

Priserna på en överfast från Bodrum till Rhodos varierar oftast mellan 900kr och 2834kr*. Genomsnittspriset är 1787kr*. De billigaste priserna mellan Bodrum och Rhodos är ca 632kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1787kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Rhodos och Bodrum?

Det är ungefär 66.1 miles (106.3km) eller 57.4 sjömil mellan Bodrum och Rhodos.

Kan jag resa med bil mellan Bodrum och Rhodos?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Bodrum och Rhodos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Bodrum och Rhodos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Bodrum Express, Makri Travel, Sea Dreams mellan Bodrum och Rhodos.

Bodrum till Rhodos färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Turkiet till Dodekanisos
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Bodrum - Rhodes Sammanfattning av rutt
Avgångsland Turkiet
Destination Land Grekland
Antal operatörer 3
Operatörer Bodrum Express, Makri Travel & Sea Dreams
Genomsnittligt pris 1851 kr.*
Genomsnittliga avgångar per vecka 1
Genomsnittlig seglingstid 21h 12m
Snabbaste seglingens längd 2h 0m
Första färjan 08:15
Avstånd 57 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Bodrum till Rhodos?

Färjeresan från Bodrum till Rhodos tar ungefär 2h 15m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Bodrum - Rhodos?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Bodrum och Rhodos, dessa är
  • Sea Dreams
  • Makri Travel

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Bodrum - Rhodos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Bodrum - Rhodos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Bodrum

Bodrum är en stad i Muglaprovinsen i Turkiet. Staden ligger på den södra kusten på Bodrumhalvön. Staden kallades tidigare Halicarnassus av Caria och var känd för Mausoleumet av Mausolus, ett av de sju underverken. Bodrum slott, byggt av Knights Hospitaller under 1400-talet, överblickar hamnen och marinan. Slottet har ett museum med undervattensarkeologi är håller flera kulturfestivaler under året.

Om du besöker Bodrum i oktober eller november, missa inte Bargilya som inte ligger långt från Bodrum. I Bargilya kommer du se alla invånare när de skördar oliver. Det är en annorlunda värld med sina laguner och bedårande fiskrestauranger.

Bodrum färjehamn ligger 36km från Milas internationella flygplats och några minuters gångväg från stadens centrum. Hamnen har kapacitet för åtminstone två stora fartyg åt gången och tre motorbåtar. Hamnen har tre färjeramper. Hamnen har färjor till närliggande turkiska och grekiska hamnar och öar.


Guide till Rhodos

Den grekiska ön Rhodos är den största av alla Dodekanisos och är ett mycket populärt turistmål med mer än 300 soldagar per år. Ön ligger i östra Aegeanb havet och ligger i nordöst om ön Kreta och sydöstra Aten. Rhodos är mycket en semesterö, och erbjuder allt besökarna kunde eventuellt behov för den perfekta grekiska semester, inklusive en ganska vacker kustlinje, massor av kultur och ett mycket livligt nattliv. Rhodos existerar helt oberoende av det grekiska fastlandet och dess gröna interiör är särskilt frodig, kontrasterande kraftigt med det omgivande Egeiska havet och beachfronts. Turister brukar finna huvudstaden i Rhodos ganska fängslande, särskilt inom gamla stan, där enorma medeltida befästningar och vindlande gränder ger stor karaktär. För många är det öns stränder som gör Rhodos perfekt semesterort. I allmänhet är de bästa stränderna tenderar att ligga på den östra kusten och i synnerhet, Lindos står ut som erbjuder en av de bästa sträckor av sand och grus, nära Megali Paralia. Även under högsäsong är det fortfarande möjligt att hitta uncrowded stränder, som tenderar att vara de mindre tillgängliga och ligger bort från vägen, ofta är lite isolerade och mycket avskild.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga tjänster till Pireus, genom konventionella och hög hastighet båtar. Under sommarmånaderna Rhodos är också ansluten med resten av de Dodekaneserna öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.