Bodrum
Rhodos
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Bodrum - Rhodos är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Bodrum till Rhodos

Bodrum Rhodos-rutten går mellan Turkiet och Dodekanisos och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Bodrum Express trafikerar den här sträckan upp till 2 gånger per vecka med en restid på runt 2 timmar 15 minuter när Sea Dreams servicen kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid från 2 timmar 30 minuter.

Det finns totalt 4 linjer att välja på vecka om du vill åka Bodrum Rhodos-rutten mellan Turkiet och Dodekanisos. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Bodrum till Rhodos färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Turkiet till Dodekanisos
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

  • Hur länge tar färjan från Bodrum till Rhodos?

    Färjeresan från Bodrum till Rhodos tar ungefär 2h 22m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
  • Vad kostar färjan från Bodrum till Rhodos?

    Priserna för färjan mellan Bodrum - Rhodos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
  • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Bodrum - Rhodos?

    2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Bodrum och Rhodos, dessa är
    • Bodrum Express
    • Sea Dreams
  • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Bodrum - Rhodos?

    Hos oss hittar du billiga färjor mellan Bodrum - Rhodos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
  • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Bodrum - Rhodos?

    Ja, mellan Bodrum - Rhodos kan du resan utan bil med
    • Bodrum Express
    • Sea Dreams
  • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Bodrum - Rhodos?

    Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.
  • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Bodrum - Rhodos?

    Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
    • Sea Dreams
  • Vad är avståndet från Bodrum till Rhodos?

    Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Bodrum och Rhodos.

Guide till Bodrum

Bodrum är en stad i Muglaprovinsen i Turkiet. Staden ligger på den södra kusten på Bodrumhalvön. Staden kallades tidigare Halicarnassus av Caria och var känd för Mausoleumet av Mausolus, ett av de sju underverken. Bodrum slott, byggt av Knights Hospitaller under 1400-talet, överblickar hamnen och marinan. Slottet har ett museum med undervattensarkeologi är håller flera kulturfestivaler under året.

Om du besöker Bodrum i oktober eller november, missa inte Bargilya som inte ligger långt från Bodrum. I Bargilya kommer du se alla invånare när de skördar oliver. Det är en annorlunda värld med sina laguner och bedårande fiskrestauranger.

Bodrum färjehamn ligger 36km från Milas internationella flygplats och några minuters gångväg från stadens centrum. Hamnen har kapacitet för åtminstone två stora fartyg åt gången och tre motorbåtar. Hamnen har tre färjeramper. Hamnen har färjor till närliggande turkiska och grekiska hamnar och öar.


Guide till Rhodos

Den grekiska ön Rhodos är den största av alla Dodekanisos och är ett mycket populärt turistmål med mer än 300 soldagar per år. Ön ligger i östra Aegeanb havet och ligger i nordöst om ön Kreta och sydöstra Aten. Rhodos är mycket en semesterö, och erbjuder allt besökarna kunde eventuellt behov för den perfekta grekiska semester, inklusive en ganska vacker kustlinje, massor av kultur och ett mycket livligt nattliv. Rhodos existerar helt oberoende av det grekiska fastlandet och dess gröna interiör är särskilt frodig, kontrasterande kraftigt med det omgivande Egeiska havet och beachfronts. Turister brukar finna huvudstaden i Rhodos ganska fängslande, särskilt inom gamla stan, där enorma medeltida befästningar och vindlande gränder ger stor karaktär. För många är det öns stränder som gör Rhodos perfekt semesterort. I allmänhet är de bästa stränderna tenderar att ligga på den östra kusten och i synnerhet, Lindos står ut som erbjuder en av de bästa sträckor av sand och grus, nära Megali Paralia. Även under högsäsong är det fortfarande möjligt att hitta uncrowded stränder, som tenderar att vara de mindre tillgängliga och ligger bort från vägen, ofta är lite isolerade och mycket avskild.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga tjänster till Pireus, genom konventionella och hög hastighet båtar. Under sommarmånaderna Rhodos är också ansluten med resten av de Dodekaneserna öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.