COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rhodos - Symi är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Rhodos och Symi

  • 4 Sailings Weekly 50 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 1 hour 4 min
  • Get price
  • 9 Sailings Weekly 1 hour 20 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Rhodos till Symi

 • "Rhodos-Symi"

  Snabb och smidig överfart.

  'Sebeco' travelled on Sebeco

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Symifärja"

  Trevliga och punktliga färjor,

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Rhodos till Symi

Rhodos Symi-linjen går mellan Dodekanisos och Dodekanisos och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Dodekanisos Seaways kör upp till 4 gånger vecka, Blue Star Ferries 1 gånger per vecka & Anes Ferries kör upp till 9 gånger vecka.

Det är totalt 14 avgångar vecka på sträckan Rhodos Symi mellan Dodekanisos och Dodekanisos ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Rhodos

Rhodos är en grekisk ö som ligger i östra Egeiska havet och är den största av Tolvöarna. Ön ligger nordöst om ön Kreta och sydost om den grekiska huvudstaden Aten. Den ligger också strax utanför kusten i Turkiet. Huvudstaden på ön kallas också Rhodos. Utanför staden Rhodos finns massor med små byar och badorter, bland dem Faliraki, Lindos, Kremasti, Haraki, Pefkos, Archangelos, Afantou, Koskinou, Embona (Attavyros), Paradisi och Trianta (Ialysos).

När du ankommer till en av de största medeltida städerna i Europa genom Gate of Freedom, blir det snart uppenbart att Gamla stan i Rhodos är en mosaik av olika kulturer och civilisationer. Sällan har en besökare chansen att promenera inom medeltida murar och utforska tjugofyra århundraden av historia. De fascinerande medeltida fästningsliknande byggnaderna, bastionerna, murarna, grindarna, smala gränderna, minareterna, gamla husen, fontänerna, lugna och livliga torgen gör att det känns som om du har klivit tillbaka till medeltiden.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga avgångar till Pireus, genom konventionella och höghastighetsbåtar. Under sommarmånaderna är Rhodos också ansluten till resten av de Dodekanesiska öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.


Guide till Symi

Symi är en liten ö i Dodekaneserna gruppen, norr om Rhodos i Grekland.

Under de senaste åren har Symi blivit en tillflyktsort för turister från utlandet.