Panormitis
Rhodos
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färja Panormitis Rhodos

Panormitis Rhodos-linjen går mellan Dodekanisos och Dodekanisos och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Sea Dreams kör upp till 4 gånger vecka, Dodekanisos Seaways 6 gånger per vecka & Anes Ferries kör upp till 7 gånger vecka.

Det är totalt 17 avgångar vecka på sträckan Panormitis Rhodos mellan Dodekanisos och Dodekanisos ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Panormitis till Rhodos?

  Färjeresan från Panormitis till Rhodos tar ungefär 1h 18m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Panormitis till Rhodos?

  Priserna för färjan mellan Panormitis - Rhodos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 46 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Panormitis - Rhodos?

  3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Panormitis och Rhodos, dessa är
  • Sea Dreams
  • Dodekanisos Seaways
  • Anes Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Panormitis - Rhodos?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Panormitis - Rhodos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Panormitis - Rhodos?

  Ja, mellan Panormitis - Rhodos kan du resan utan bil med
  • Sea Dreams
  • Dodekanisos Seaways
  • Anes Ferries
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Panormitis - Rhodos?

  Ja, du kan resa med bil mellan Panormitis - Rhodos med
  • Sea Dreams
  • Dodekanisos Seaways
  • Anes Ferries
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Panormitis - Rhodos?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Dodekanisos Seaways
  • Anes Ferries
 • Vad är avståndet från Panormitis till Rhodos?

  Det är uppskattningsvis 23 sjömil mellan Panormitis och Rhodos.

Guide till Panormitis

Symi, eller Simi, är en grekisk ö som ligger i södra Dodekaneserna, norr om Rhodos och nära kusten i sydvästra Turkiet. Ön är drygt 13 km lång och ca 8 km bred med en yta på cirka 68 kvadratkilometer. Symi är uppdelad i distinkta områden - Yialos är den viktigaste hamnen, Chorio, bokstavligen "by", är den översta staden. Pedi Bay är dalen nedanför Chorio, söder om Yialos, och Nimborios är viken och byn norr om Yialos. Det finns också en liten bosättning på Marathounda och ett större klosterkomplex vid Panormitis.

När du närmar dig hamnen i Symi, kommer du uppleva den överväldigande känslan av att ankomma till den perfekt målade bilden av en scenisk traditionell grekisk by. Besökare förblir förstummade och kan inte ta ögonen från den spektakulära synen. Stränderna på ön är små men rena. Vissa är publika och andra ligger mer avskilt, men alla ger en avkopplande atmosfär. En intressant sevärdhet är klostret Panormitis, på södra sidan av ön. Perfekt för familjer och par, kan Simi besökas för semester eller för en dagsutflykt från Rhodos.

Från hamnen kan färjor tas till Rhodos och många andra grekiska öar.


Guide till Rhodos

Den grekiska ön Rhodos är den största av alla Dodekanisos och är ett mycket populärt turistmål med mer än 300 soldagar per år. Ön ligger i östra Aegeanb havet och ligger i nordöst om ön Kreta och sydöstra Aten. Rhodos är mycket en semesterö, och erbjuder allt besökarna kunde eventuellt behov för den perfekta grekiska semester, inklusive en ganska vacker kustlinje, massor av kultur och ett mycket livligt nattliv. Rhodos existerar helt oberoende av det grekiska fastlandet och dess gröna interiör är särskilt frodig, kontrasterande kraftigt med det omgivande Egeiska havet och beachfronts. Turister brukar finna huvudstaden i Rhodos ganska fängslande, särskilt inom gamla stan, där enorma medeltida befästningar och vindlande gränder ger stor karaktär. För många är det öns stränder som gör Rhodos perfekt semesterort. I allmänhet är de bästa stränderna tenderar att ligga på den östra kusten och i synnerhet, Lindos står ut som erbjuder en av de bästa sträckor av sand och grus, nära Megali Paralia. Även under högsäsong är det fortfarande möjligt att hitta uncrowded stränder, som tenderar att vara de mindre tillgängliga och ligger bort från vägen, ofta är lite isolerade och mycket avskild.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga tjänster till Pireus, genom konventionella och hög hastighet båtar. Under sommarmånaderna Rhodos är också ansluten med resten av de Dodekaneserna öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.