COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rhodos - Marmaris är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Rhodos till Marmaris färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Dodekanisos till Turkiet

Rederier som åker mellan Rhodos och Marmaris

    • 12 Sailings Weekly 1 hour
    • Get price

Färja från Rhodos till Marmaris

Rhodos Marmaris-rutten går mellan Dodekanisos och Turkiet. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Sea Dreams. Färjor avgår upp till 12 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme.

Färjetrafiken på Rhodos Marmaris-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Rhodos

Rhodos är en grekisk ö som ligger i östra Egeiska havet och är den största av Tolvöarna. Ön ligger nordöst om ön Kreta och sydost om den grekiska huvudstaden Aten. Den ligger också strax utanför kusten i Turkiet. Huvudstaden på ön kallas också Rhodos. Utanför staden Rhodos finns massor med små byar och badorter, bland dem Faliraki, Lindos, Kremasti, Haraki, Pefkos, Archangelos, Afantou, Koskinou, Embona (Attavyros), Paradisi och Trianta (Ialysos).

När du ankommer till en av de största medeltida städerna i Europa genom Gate of Freedom, blir det snart uppenbart att Gamla stan i Rhodos är en mosaik av olika kulturer och civilisationer. Sällan har en besökare chansen att promenera inom medeltida murar och utforska tjugofyra århundraden av historia. De fascinerande medeltida fästningsliknande byggnaderna, bastionerna, murarna, grindarna, smala gränderna, minareterna, gamla husen, fontänerna, lugna och livliga torgen gör att det känns som om du har klivit tillbaka till medeltiden.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga avgångar till Pireus, genom konventionella och höghastighetsbåtar. Under sommarmånaderna är Rhodos också ansluten till resten av de Dodekanesiska öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.


Guide till Marmaris

Marmaris, som ligger på Medelhavskusten i västra Turkiet, är en livlig semesterort stad och är känd för att tillgodose främst för semestrande britter. Denna medelstora hamnstad ligger precis vid kusten och har Turkiets största och mest moderna marinan, en livlig hamn som kantas av en strandpromenad och en trevlig strand, tillsammans med en tilltalande Gamla stan och en fantastisk kustlinje. Det finns ett antal intressanta sevärdheter spridda runt om i staden, med den 16: e-talet Marmaris slott Marmaris Kalesi) är bland de mest iögonfallande och berömda. Gamla stan området är hem för många av stadens mest historiska sevärdheter och är späckad med karaktär, med massor av dessa byggnader har konverterats till butiker och restauranger. För besökare som är intresserade av det gamla förflutna i Mugla provinsen kan betala ett besök på Iyilik Kayaliklari Archaeological Park Klipporna godhet), där utgrävda resterna som går tillbaka till den 4: e århundradet f.Kr. har grävts fram. För fritidsaktiviteter huvudet till Marmaris National Park där besökare kommer att hitta vandringsleder och mountainbike stigar och gott om bergsklättring möjligheter.

Från stadens hamn färjor och höghastighets bärplansbåtar avgår flera gånger om dagen till den grekiska ön Rhodos.