COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Symi - Rhodos är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Symi och Rhodos

  • 5 Sailings Weekly 1 hour 30 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 1 hour
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 1 hour 5 min
  • Get price
  • 8 Sailings Weekly 1 hour 20 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 1 hour 20 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Symi till Rhodos

 • "en härlig båttur"

  stor bra färja...trevlig personal...bra utrymmen på soldäck eller luftkonditionerat salong...rena fina toaletter

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bekvämt och snabbt"

  Jätte fin och stor båt som snabbt tog oss tillbaka till Rhodos

  'King Saron' travelled on King Saron

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Symi till Rhodos

Symi Rhodos-linjen går mellan Dodekanisos och Dodekanisos och trafikeras för tillfället av 5 rederier. Dodekanisos Seaways kör upp till 5 gånger vecka, Blue Star Ferries 4 gånger per vecka, Sea Dreams 14 gånger per vecka, Anes Ferries 8 gånger per vecka & Sebeco Lines kör upp till 3 gånger dag.

Det är totalt 52 avgångar vecka på sträckan Symi Rhodos mellan Dodekanisos och Dodekanisos ombord 5 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Symi

Symi är en liten ö i Dodekaneserna gruppen, norr om Rhodos i Grekland.

Under de senaste åren har Symi blivit en tillflyktsort för turister från utlandet.


Guide till Rhodos

Den grekiska ön Rhodos är den största av alla Dodekanisos och är ett mycket populärt turistmål med mer än 300 soldagar per år. Ön ligger i östra Aegeanb havet och ligger i nordöst om ön Kreta och sydöstra Aten. Rhodos är mycket en semesterö, och erbjuder allt besökarna kunde eventuellt behov för den perfekta grekiska semester, inklusive en ganska vacker kustlinje, massor av kultur och ett mycket livligt nattliv. Rhodos existerar helt oberoende av det grekiska fastlandet och dess gröna interiör är särskilt frodig, kontrasterande kraftigt med det omgivande Egeiska havet och beachfronts. Turister brukar finna huvudstaden i Rhodos ganska fängslande, särskilt inom gamla stan, där enorma medeltida befästningar och vindlande gränder ger stor karaktär. För många är det öns stränder som gör Rhodos perfekt semesterort. I allmänhet är de bästa stränderna tenderar att ligga på den östra kusten och i synnerhet, Lindos står ut som erbjuder en av de bästa sträckor av sand och grus, nära Megali Paralia. Även under högsäsong är det fortfarande möjligt att hitta uncrowded stränder, som tenderar att vara de mindre tillgängliga och ligger bort från vägen, ofta är lite isolerade och mycket avskild.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga tjänster till Pireus, genom konventionella och hög hastighet båtar. Under sommarmånaderna Rhodos är också ansluten med resten av de Dodekaneserna öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.