Färja från Rhodos till Panormitis

Rhodos Panormitis-rutten går mellan Dodekanisos och Dodekanisos och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Dodekanisos Seaways trafikerar den här sträckan upp till 6 gånger per vecka med en restid på runt 1 timme 30 minuter när Anes Ferries servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 5 tim.

Det finns totalt 13 linjer att välja på vecka om du vill åka Rhodos Panormitis-rutten mellan Dodekanisos och Dodekanisos. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Rhodos och Panormitis

  • Dodekanisos Seaways
    • 6 avgångar per vecka 1 timme 30 min
    • Få pris
  • Anes Ferries
    • 7 avgångar per vecka 5 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Rhodos Panormitis

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Rhodos Panormitis-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Rhodos

Rhodos är en grekisk ö som ligger i östra Egeiska havet och är den största av Tolvöarna. Ön ligger nordöst om ön Kreta och sydost om den grekiska huvudstaden Aten. Den ligger också strax utanför kusten i Turkiet. Huvudstaden på ön kallas också Rhodos. Utanför staden Rhodos finns massor med små byar och badorter, bland dem Faliraki, Lindos, Kremasti, Haraki, Pefkos, Archangelos, Afantou, Koskinou, Embona (Attavyros), Paradisi och Trianta (Ialysos).

När du ankommer till en av de största medeltida städerna i Europa genom Gate of Freedom, blir det snart uppenbart att Gamla stan i Rhodos är en mosaik av olika kulturer och civilisationer. Sällan har en besökare chansen att promenera inom medeltida murar och utforska tjugofyra århundraden av historia. De fascinerande medeltida fästningsliknande byggnaderna, bastionerna, murarna, grindarna, smala gränderna, minareterna, gamla husen, fontänerna, lugna och livliga torgen gör att det känns som om du har klivit tillbaka till medeltiden.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga avgångar till Pireus, genom konventionella och höghastighetsbåtar. Under sommarmånaderna är Rhodos också ansluten till resten av de Dodekanesiska öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.