Northlink Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Northlink Ferries

Northlink Ferries ansluter Skottland med Orkneys norra öar och Shetland.

Northlink Ferries driver färjetrafik 363 dagar per år och utgör en viktig förbindelse till Northern Isles för både öbor och turister.

Northlink Ferries flotta drivs nu av Sercoav och deras magnifika färjor ger en mycket hög komfort och uppfyller alla de senaste säkerhetskraven.

Er sjöresa med Northlink är en säker, lyxig och njutbar upplevelse. De noggrant förberedda tidtabellerna gör att överfarten till de norra öarna blivit enklare och roligare än någonsin tidigare.

Northlink Ferries fartyg är designade med komfort i åtanke, med välutrustade lounger och barer, matsaler och menyer bestående av lokala skotska råvaror. Ombord hittar ni även butiker, underhållning och sovkabiner, som är ett billigare alternativ till vanliga hytter.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Northlink Ferriess tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Northlink Ferries

 • "Kontrollera tider på din biljett"

  På vår biljett från Directferries stod det att färjan avgick från Aberdeen kl 19.00. Faktisk avgångstid (Brittisk) var 18.00. Varför skriver man inte ut lokal tid på biljetten?

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Orkney expedition !"

  Jag tycker logistiken funkade bra,men att vara där 1timma innan morgonfärjan var lite överdrivet! Det var ju inte ens personalen .

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Dyrt men fantastiskt resmål"

  Resan över kostade jättemycket men orkney är en otrolig sevärdhet! Bra att man kunde äta ombord - det gjorde att man kunde utnyttja tiden i land bättre.

  Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.