Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Scrabster hamn

 • Scrabster hamn med bil

  Scrabster hamn ligger i Scrabster på den norra kusten av Skottland. Scrabster är ca 2.5 km från Thurso, 36 km från Wick och 180 km från Inverness.

 • Scrabster hamn med tåg

  ScotRail erbjuder regelbunden tågtrafik från Thurso till Inverness och Wick. Thurso järnvägsstation är ca 3 km från hamnen. För mer information, besök vår tåg till Skottland sida.

 • Scrabster hamnadress

  Queen Elizabeth Pier, Scrabster, Caithness, KW14 7UT

 • Scrabster övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Scrabster färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Scrabster övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Scrabster färjetjänster

Guide till Scrabster

Guide till Scrabster

Thurso / Scrabster är fastlandet Skottlands nordligaste stad och hem till landets nordligaste järnvägsstation. Ligger på den norra kusten av Caithness och har dess huvud mot havets vyer som domineras av de avlägsna klippor Dunnet Head i nordöst, och de av ön Hoy i norr. Dess ursprung avslöjas i dess namn som kommer från Norse för Thor River. Vikingarna var väl etablerade här från så tidigt som 900-talet, med hjälp av flodutlopp som en hamn och fiskeläge. År 1798 byggde John Sinclair i Ulbster New Town söder och väster om Gamla Stan med breda gator som på regelbunden rutnät. Idag mycket är mycket kvar av det ursprungliga mönstret av båda städerna på vyn. På 1850-talet utvecklades Scrabster till en viktig hamn.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.