Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Aberdeen hamn

 • Aberdeen hamn med bil

  Följ väg A90 till Aberdeen antingen från Forfar eller Peterhead, eller så kan ni ta väg A96 från Inverness. Följ sedan skyltarna mot hamnen, vilket är belägen på den norra flodbanken av floden Dee.

 • Aberdeen hamn med tåg

  Aberdeen järnvägsstation är belägen cirka 500 meter från färjeterminalen. Det går regelbunden trafik till och från Inverness, Edinburgh, och Glasgow, med vidare byten. För mer information och bokning av tågbiljetter, besök vår hemsida på Tåg till Aberdeen.

 • Parkering i Aberdeen hamn

  Det finns en NCP-parkering i Ship Row, bara ett stenkast från terminalen (+44 1224 594 257).

 • Aberdeen övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Aberdeen färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Aberdeen övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Aberdeen färjetjänster

Guide till Aberdeen

Vad kan man göra i Aberdeen?

Att besöka Aberdeen är både dyr och billigt på samma gång; här kryllar det av sevärdheter och landmärken som man kan njuta av helt gratis, medan boende är jämförelsevis dyrt, speciellt under sommarmånaderna. Det är gratis entré till sjömuséet (maritime museum) samt det innehållsrika konstmuséet Aberdeen art gallery, och det kostar heller inget att ströva runt i den stora parken Duthie med sina tropiska växthus. Är vädret vackert kan man ge sig ut till Balmedie Beach och doppa tårna i Nordsjön – men var beredd på den ökända skotska blåsten och ta med en extra tröja. Från Aberdeen kan man lätt ta en buss till det mytomspunna skotska höglandet med sina sagolika gröna kullar och slätter. Det är inte många som vågar sig hit vintertid, men det skotska nyårsfirandet, ’hogmanay’ är världsberömt och blir garanterat ett minne för livet.

Hur tar man sig runt Aberdeen?

Inne i staden kan man ta sig runt till fots, men vill man lämna centrum kan man ta buss eller hyra en bil.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.