Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Kirkwall hamn

 • Kirkwall hamn med bil

  Kirkwall (Hatston) hamn är belägen i utkanten av Kirkwall. Kirkwall stad är Orkneys historiska huvudstad och är centralt belägen på huvudön. Kirkwall ligger 26 km från Stromness, 11.5 km från Finstown och 24 km från St Margaret's Hope. Hatston hamn är ca 3-4 km från Kirkwall centrum.

 • Kirkwall hamn med buss

  Kirkwall busstation ligger nära Kirkwall centrum och är markerad på kartan. Orkney Islands Council publicerar en Transport Guide. Northlink tillhandahåller en busstjänst i kontakt med färjor till/från hamnen.

 • Kirkwall hamnadress

  Hatston Quay, Kirkwall, Orkney, KW15 1RQ

 • Kirkwall övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Kirkwall färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Kirkwall övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Kirkwall färjetjänster

Guide till Kirkwall

Guide till Kirkwall

Kirkwall är den största staden och huvudstad bland Orkneyöarna. Staden nämns första gången i Orkneyinga saga år 1046. Grundat av Earl Rognvald Brusason, är staden huvudstad och administrativt centrum i Orkney. Namnet kommer från den fornnordiska "Kirkjuvagar" som betyder "kyrka-vik" och hänvisar till en mycket äldre kyrka än dagens domkyrka. Den ursprungliga staden är en av de bäst bevarade exemplen på en gammal nordisk stad. Hamngatan går från öst till väst längs vattnet med hamnanläggningar som sträcker sig till norr.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.