COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Venedig - Umag är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Kroatien

Rederier som åker mellan Venedig och Umag

    • 1 Sailing Weekly 2 hr 30 min
    • Get price

Färja från Venedig till Umag

Venedig Umag-rutten går mellan Italien och Kroatien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Venezia Lines. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Venedig Umag-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Venedig

Staden Venedig ligger i nordöstra Italien och ligger på en grupp av 18 öar som är åtskilda av kanaler och förenade genom en serie broar. Staden är belägen i den sanka venetianska lagunen som sträcker sig längs kusten, mellan mynningarna av Po och Piave floder och har fått sitt namn från de gamla Veneti folket som bodde i området runt det 10:e århundradet före Kristus. Staden, kanske en av de mest kända i världen, är känd för sin vackra arkitektur, sina utsikter och för sina konstverk. Staden och lagunen har, föga förvånande, förklarats som världsarv av UNESCO.

Venezias färjeterminal, Passeggeri ansluter Venedig till fastlandet vid utloppet av den berömda bron, Ponte della Liberta. Den nya Venedig Marittima Ferry Port Terminal tillhandahåller ett brett utbud av faciliteter inklusive incheckningsdiskar, restauranger, butiker och många fler tjänster. Terminalen S Marta kan hittas i en av hamnens äldsta byggnader och erbjuder moderna bekvämligheter inklusive kaféer, butiker och andra offentliga lokaler. IS Basiliocan Terminal är dit färjorna från kroatiska och norra Adriatiska destinationer anländer. Destinationer tillgängliga från hamnen inkluderar Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran och Umag.


Guide till Umag

Den kroatiska staden Umag i Istrien är den första staden besökare ser när de närmar Istrien från Västeuropa. Umag vinner besökare över med sin lockelse, mångfald och rikedom av attraktioner som erbjuds. Umag är en stad med cirka 13.000 invånare, cirka 45 km kust, och ett intressant inland som integrerar särdrag hela regionen och kan därför vara den bästa introduktion för besökare till en annorlunda upplevelse av medelhavet. Umags inland avslöjar vackra kullar med befästningar som erbjuder besökarna storslagen natur och fantastisk historia, ett överflöd av lokala jordbruks specialiteter och vänliga värdar. Havet i Umag är kristallklart och är lämplig att bada i från maj till oktober.

Färjetrafik från Umags hamn avgår till Venedig med en segling varje vecka och med en överfart på ca 2 timmar och 30 minuter.