Venedig
Piran
Färjor till Slovenien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Venedig till Piran

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Venedig och Piran. Sträckan mellan Venedig och Piran trafikeras av Venezia Lines. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Venedig och Piran.

Tidtabeller Venedig till Piran

Färjor mellan Venedig och Piran avgår vanligtvis från Venedig, ca 17:00. Överfarten tar ungefär 2h 45m.

Färjepriser mellan Venedig och Piran

Priserna på en överfast från Venedig till Piran varierar oftast mellan 1091kr och 4830kr*. Genomsnittspriset är 2857kr*. De billigaste priserna mellan Venedig och Piran är ca 1022kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2885kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2622kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Piran och Venedig?

Det är ungefär 87.5 miles (140.8km) eller 76.0 sjömil mellan Venedig och Piran.

Kan jag resa med bil mellan Venedig och Piran?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Venedig och Piran.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Venedig och Piran?

Ja, fotpassagerare kan resa med Venezia Lines mellan Venedig och Piran.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Venice - Piran Sammanfattning av rutt
Land för avresa Italien
Destination Land Slovenien
Antal operatörer 1
Operatörer Venezia Lines
Genomsnittligt pris 2902 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 2h 45m
Första färjan 17:00
Avstånd 76 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Venedig till Piran?

  Färjeresan från Venedig till Piran tar ungefär 2h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Venedig - Piran?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Venedig och Piran, dessa är
  • Venezia Lines
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Venedig - Piran?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Venedig - Piran, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Venedig - Piran?

  Ja, mellan Venedig - Piran kan du resan utan bil med
  • Venezia Lines
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Venedig - Piran?

  Ja, du kan resa med bil mellan Venedig - Piran med
  • Venezia Lines
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Venedig - Piran?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Venezia Lines

Guide till Venedig

Staden Venedig ligger i nordöstra Italien och ligger på en grupp av 18 öar som är åtskilda av kanaler och förenade genom en serie broar. Staden är belägen i den sanka venetianska lagunen som sträcker sig längs kusten, mellan mynningarna av Po och Piave floder och har fått sitt namn från de gamla Veneti folket som bodde i området runt det 10:e århundradet före Kristus. Staden, kanske en av de mest kända i världen, är känd för sin vackra arkitektur, sina utsikter och för sina konstverk. Staden och lagunen har, föga förvånande, förklarats som världsarv av UNESCO.

Venezias färjeterminal, Passeggeri ansluter Venedig till fastlandet vid utloppet av den berömda bron, Ponte della Liberta. Den nya Venedig Marittima Ferry Port Terminal tillhandahåller ett brett utbud av faciliteter inklusive incheckningsdiskar, restauranger, butiker och många fler tjänster. Terminalen S Marta kan hittas i en av hamnens äldsta byggnader och erbjuder moderna bekvämligheter inklusive kaféer, butiker och andra offentliga lokaler. IS Basiliocan Terminal är dit färjorna från kroatiska och norra Adriatiska destinationer anländer. Destinationer tillgängliga från hamnen inkluderar Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran och Umag.


Guide till Piran

Ligger vid Adriatiska havets kust på golfen av Piran är den slovenska staden Piran anses vara en av de vackraste och även den äldsta i Slovenien. Stadens arkitektur liknar arkitektur i Venedig som inte är förvånande med tanke på de venetianarna styrde staden under flera århundraden. Staden började utvecklas i det 700.århundradet då Piran nämndes i historiska källor för första gången. Dess mästare förändrats genom århundradena med ökande inflytande i Venedig. År 1283 accepterade Piran auktoritet Venedig som varade fram till nedgången av den venetianska republiken i 1797. Efter att den föll under kontroll av Österrike fram 1918. Under perioden mellan de båda världskrigen detta territorium tillhörde Italien och senare till Jugoslavien och sedan Slovenien.

Färjor från stadens hamn avgår till Venedig i Italien.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.