Venedig
Porec
Färjor till Kroatien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Venedig - Porec är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Venedig till Porec

Venedig Porec-rutten går mellan Italien och Kroatien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Venezia Lines trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per vecka med en restid på runt 3 timmar när Kompas servicen kör upp till 5 gånger per vecka med en resetid från 3 timmar 30 minuter.

Det finns totalt 9 linjer att välja på vecka om du vill åka Venedig Porec-rutten mellan Italien och Kroatien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Venedig till Porec?

  Färjeresan från Venedig till Porec tar ungefär 3h 15m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Venedig till Porec?

  Priserna för färjan mellan Venedig - Porec varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Venedig - Porec?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Venedig och Porec, dessa är
  • Venezia Lines
  • Kompas
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Venedig - Porec?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Venedig - Porec, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Venedig - Porec?

  Ja, mellan Venedig - Porec kan du resan utan bil med
  • Venezia Lines
  • Kompas
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Venedig - Porec?

  Ja, du kan resa med bil mellan Venedig - Porec med
  • Venezia Lines
  • Kompas
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Venedig - Porec?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Venezia Lines
 • Vad är avståndet från Venedig till Porec?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Venedig och Porec.

Så tycker våra kunder om Färjor från Venedig till Porec

 • "Skriv ut färjeterminalen på bokningsbekräftelsen i fortsättning"

  Har inget att klaga på förutom att det inte någonstans i bokningsbekräftelsen stod varifrån färjan avgick. Allt som gick att läsa var att den skulle gå någonstans från Venedig som trots allt är en ganska stor stad.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Venedig

Staden Venedig ligger i nordöstra Italien och ligger på en grupp av 18 öar som är åtskilda av kanaler och förenade genom en serie broar. Staden är belägen i den sanka venetianska lagunen som sträcker sig längs kusten, mellan mynningarna av Po och Piave floder och har fått sitt namn från de gamla Veneti folket som bodde i området runt det 10:e århundradet före Kristus. Staden, kanske en av de mest kända i världen, är känd för sin vackra arkitektur, sina utsikter och för sina konstverk. Staden och lagunen har, föga förvånande, förklarats som världsarv av UNESCO.

Venezias färjeterminal, Passeggeri ansluter Venedig till fastlandet vid utloppet av den berömda bron, Ponte della Liberta. Den nya Venedig Marittima Ferry Port Terminal tillhandahåller ett brett utbud av faciliteter inklusive incheckningsdiskar, restauranger, butiker och många fler tjänster. Terminalen S Marta kan hittas i en av hamnens äldsta byggnader och erbjuder moderna bekvämligheter inklusive kaféer, butiker och andra offentliga lokaler. IS Basiliocan Terminal är dit färjorna från kroatiska och norra Adriatiska destinationer anländer. Destinationer tillgängliga från hamnen inkluderar Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran och Umag.


Guide till Porec

Den kroatiska staden Porec är den mest populära semesterorten i Istrien och ofta namnges topp resort i Kroatien av Statens Turistbyrå De viktigaste turistområdena är två vikar söder om staden som kallas Zelena (Grön) och Plava (Blå) Laguna (lagunen). De är nästan som små städer med flera hotell i varje, samt camping en småbåtshamn och shopping och nöjen. Med tanke på stadens långa historia ett besök i gamla stan är ett måste på grund av sina många historiska platser särskilt 600: e århundradet Eufrasiusbasilikan som underbart bevaras och är välkänd för sina vackra guld mosaiker. Basilikan är i själva verket en samling av olika byggnader, bland annat en bapistry och Biskopsgården. Basilikan förklarades ett världsarv av UNESCO år 1997.

Färjetrafik från stadens hamn avgår till Venedig i Italien.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.