Turkiet

Såhär bokar du färjor från Turkiet till Dodekanisos

Det finns flera olika färjerutter som traffikerar resan från Turkiet till Dodekanisos. Färjorna förbinder för tillfället 5 hamnar in Turkiet med 6 hamnar i Dodekanisos.Det finns ett kombinerat antal på upp till 93 färjeöverfarter varje vecka där du kan välja mellan 9 färjelinjer som traffikeras av 4 färjerederier där Dodecanese Flying Dolphins, Sea Dreams, Bodrum Express & Dentur Avrasya är inkluderat, och där den kortaste rutten tar ca 20 minuter (Kas till Kastelorizo).Det här är en generell sammanfattning av det vi kan erbjuda mellan Turkiet och Dodekanisos, för mer exakt information använd vår Tider & Priser.

Turkiet-Dodekanisos-färjekarta

Klicka här för karta

Om Turkiet:

Turkiet är ett "eurasisk" land som är ligger i två olika världsdelar så som västra Asien och sydöstra Europa. Turkiet gränsar även till tre olika hav: Svarta havet som ligger norr om Turkiet, Egeiska havet ligger i väst och Medelhavet i sydväst.

Ett stort och varierat land har Turkiet otroliga landskap. Turkiet är känt som en stor destination att åka till för att få avkoppling men även för att upptäcka några av världens viktigaste fornhistoriska ting.

Som turistmål, är Turkiet verkligen en spännande blandning av väst och öst och landet fortsätter att växa i popularitet.

Om Dodekanisos:

Dodekanesos ligger i den sydöstra delen av Egeiska havet och består av 12 större öar, inklusive Rhodos, Kos, Patmos, Kalymnos, Karpathos och ett antal andra mindre öar.

Öns vackra vitkalkade hus, fantastiska stränder med kristallklart vatten, charmiga byar och nattliv lockar tusentals besökare varje år.