Färja från Fethiye till Rhodos

Fethiye Rhodos-rutten går mellan Turkiet och Dodekanisos. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Dodecanese Flying Dolphins. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 30 minuter.

Färjetrafiken på Fethiye Rhodos-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Fethiye och Rhodos

  • Dodecanese Flying Dolphins
    • 7 avgångar per vecka 1 timme 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Fethiye Rhodos

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Rhodos

Den grekiska ön Rhodos är den största av alla Dodekanisos och är ett mycket populärt turistmål med mer än 300 soldagar per år. Ön ligger i östra Aegeanb havet och ligger i nordöst om ön Kreta och sydöstra Aten. Rhodos är mycket en semesterö, och erbjuder allt besökarna kunde eventuellt behov för den perfekta grekiska semester, inklusive en ganska vacker kustlinje, massor av kultur och ett mycket livligt nattliv. Rhodos existerar helt oberoende av det grekiska fastlandet och dess gröna interiör är särskilt frodig, kontrasterande kraftigt med det omgivande Egeiska havet och beachfronts. Turister brukar finna huvudstaden i Rhodos ganska fängslande, särskilt inom gamla stan, där enorma medeltida befästningar och vindlande gränder ger stor karaktär. För många är det öns stränder som gör Rhodos perfekt semesterort. I allmänhet är de bästa stränderna tenderar att ligga på den östra kusten och i synnerhet, Lindos står ut som erbjuder en av de bästa sträckor av sand och grus, nära Megali Paralia. Även under högsäsong är det fortfarande möjligt att hitta uncrowded stränder, som tenderar att vara de mindre tillgängliga och ligger bort från vägen, ofta är lite isolerade och mycket avskild.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga tjänster till Pireus, genom konventionella och hög hastighet båtar. Under sommarmånaderna Rhodos är också ansluten med resten av de Dodekaneserna öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.