COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Turgutreis - Kos är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Turkiet till Dodekanisos

Rederier som åker mellan Turgutreis och Kos

    • 7 Sailings Weekly 30 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 30 min
    • Get price

Färja från Turgutreis till Kos

Turgutreis Kos-rutten går mellan Turkiet och Dodekanisos och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Bodrum Express trafikerar den här sträckan upp till 7 gånger per vecka med en restid på runt 30 minuter när Dentur Avrasya servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 30 minuter.

Det finns totalt 14 linjer att välja på vecka om du vill åka Turgutreis Kos-rutten mellan Turkiet och Dodekanisos. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Kos

Den grekiska ön Kos ligger i sydöstra Egeiska havet, söder om ön Kalymnos och norr om ön Nisyros. Kos ligger i den gamla Keramiko viken (Kerme Körfezi) eller Kos viken, bara 3 nautiska mil från den turkiska kusten och är den tredje största ön i Dodekaneserna ögrupp. Kos är en av de bästa grekiska öarna för en typisk strandsemester och det var bland de första öarna att gå för massmarknad turism i stor skala med många hotell byggda på stränder längs de långa sandkustlinjer i öster och söder. Den relativt flacka landskapet har bidragit till att göra cykling en mycket populär semesteraktivitet och det finns inget slut på cykeluthyrare och även vissa särskilda cykelvägar mellan de stora hotellen. Förutom nattlivet i staden Kos och en uppsjö av badorter, erbjuderön ön också några av de bästa arkeologiska platser som finns i Medelhavet.

Det finns dagliga turer mellan Kos och Pireus tillsammans med tjänster mellan Kos och resten av Dodekaneserna, öarna i nordöstra Egeiska havet och Turkiet. Resan genom konventionell färja kan ta upp till 13 timmar, beroende på mellanlandningar , och resan med en hög hastighet båt kan ta mellan 5 och 8 timmar.