Spain

Jämför färjor från Spanien till Ibiza

Det finns flera olika färjerutter som traffikerar resan från Spanien till Ibiza. Färjorna förbinder för tillfället 3 Hamnar in Spanien med 1 Hamnar i Ibiza.Det finns ett kombinerat antal på upp till 51 färjeöverfarter varje dag där du kan välja mellan 3 ferry routes som traffikeras av 3 färjerederier där Balearia, Grandi Navi Veloci & Trasmed GLE är inkluderat, och där den kortaste rutten tar ca Kort 2 timme 15 minut (Ibiza).Det här är en generell sammanfattning av det vi kan erbjuda mellan Spanien och Ibiza, för mer exakt information använd vår Tider & Priser.

Spanien-Ibiza-färjekarta

Klicka här för karta

Om Spanien:

När du befinner dig i Spanien kommer du att märka spanjorernas passion för livet och du kommer att förstå varför Spanien är mycket väl känt för sitt nattliv och de regionala festligheter.
Upptäck den vackra arkitekturen och monument i de underbara och livliga städerna som Barcelona, Madrid, Valencia, Sevilla, Granada, Bilbao, Santander, etc.
För de flesta besökare har landskapen och kustlinjen lika mycket intresse och variation. Spanien är ett av de bergigaste landet i Europa där man kan ta utmärkt promenader då man kan stöta på vilda djur i ett dussin, framför allt i Picos de Europa och Pyrenéerna.
När ni besöker detta land får ni överväga att besöka några av de stora vinregioner och provsmaka de utmärkta spanska vinerna. Besök den vackra kusten med fina sandstränder längst Costa de la Luz och Costa del Sol. Eller vikarna i Costa Brava och det svalare Atlanten vattnet och surfta vid Kantabrien. Segla till Balearerna eller Kanarieöarna och njut av den spanska maten (tapas, paella eller fideua med en kall öl eller sangria) och naturligtvis få en hälsosam solbränna.

Om Ibiza:

Den världsberömda ön Ibiza är en del av Balearerna gruppen och ligger ca 80 km utanför den östra kusten av Spanien.

Ibiza är ett mycket populärt turistmål, särskilt på grund av sitt legendariska nattliv kring två områden - Ibiza stad som är öns huvudstad på södra stranden och San Antonio i väst.

Även om ön är främst känd för sitt nattliv har öns regering och den spanska turistbyrån arbetat för att främja mer familj-orienterade turism.