Dodekanisos

Såhär bokar du färjor från Dodekanisos till Kykladerna

Det finns manga valmöjligheter när det kommer till att välja färja från Dodekanisos till Kykladerna. Det finns 3 färjerederier som tillsammans erbjuder 40 färjelinjer och förbinder till Kalymnos till Naxos, Kastelorizo till Naxos & Paros, Kos till Naxos, Paros, Syros, Thira (Santorini) & Katapola (Amorgos), Kalymnos till Naxos, Paros & Syros, Kastelorizo till Naxos & Paros, Kos till Naxos, Paros, Syros, Thira (Santorini) & Katapola (Amorgos), Nisyros till Paros & Naxos, Kos till Naxos, Paros, Syros, Thira (Santorini) & Katapola (Amorgos), Leros till Syros, Patmos till Syros & Rhodos till Syros, Thira (Santorini), Katapola (Amorgos), Naxos, Paros, Anafi & Milos

Den snabbaste rutten mellan Dodekanisos och Kykladerna är Astypalea till Aegiali (Amorgos) med en seglingstid på ca 1 timme 35 minuter. Med så många rutter att välja mellan så blir det enkelt att jämföra alla liknande rutter i en sökning så att du snabbt hittar det du letar efter.

Dodekanisos-Kykladerna-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Dodekanisos till Kykladerna

Om Dodekanisos:

De tolv Dokekanensiska öarna ligger i sydöstra hörnet av Egeiska havet, som ståtar med ett av de soligaste klimaten i Grekland.

Lika mångfaldiga som de är vackra, är Dodekaneserna det fullständiga grekiska paketet och erbjuder ett brett utbud av attraktioner, inklusive fantastiska stränder, utsökt mat, historiska underverk och arkitektoniska mästerverk .

Den mest besökta och populära ön, Rhodos, är rik på medeltida historia och erbjuder en perfekt miljö för romantiska promenader i sin berömda Gamla stad. Spännande aktiviteter kommer i överflöd på Dodekaneserna också, särskilt på Telendos, där man kan scuba-dyka genom en gammal sjunken stad.

Tolvöarna erbjuder massor av stora utgångspunkter för många europeiska destinationer, samt frekventa rutter mellan öarna själva. På grund av den mängd öar i denna region, är det bekvämaste sättet att resa med färja.