Rhodos
Katapola
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Rhodos till Katapola (Amorgos)

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Rhodos och Katapola (Amorgos). Sträckan mellan Rhodos och Katapola (Amorgos) trafikeras av Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Rhodos och Katapola (Amorgos).

Tidtabeller Rhodos till Katapola (Amorgos)

Färjor mellan Rhodos och Katapola (Amorgos) avgår vanligtvis från Rhodos, ca 09:00. Överfarten tar ungefär 6h 20m.

Färjepriser mellan Rhodos och Katapola (Amorgos)

Priserna på en överfast från Rhodos till Katapola (Amorgos) varierar oftast mellan 566kr och 1146kr*. Genomsnittspriset är 1022kr*. De billigaste priserna mellan Rhodos och Katapola (Amorgos) är ca 580kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1022kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2664kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Katapola (Amorgos) och Rhodos?

Det är ungefär 165.2 miles (265.9km) eller 143.6 sjömil mellan Rhodos och Katapola (Amorgos).

Kan jag resa med bil mellan Rhodos och Katapola (Amorgos)?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Rhodos och Katapola (Amorgos).

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Rhodos och Katapola (Amorgos)?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries mellan Rhodos och Katapola (Amorgos).

För mer information, besök vår sida om Färjor från Dodekanisos till Kykladerna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Rhodes - Katapola (Amorgos) Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 953 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 6h 20m
Första färjan 09:00
Avstånd 143 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Rhodos till Katapola?

Färjeresan från Rhodos till Katapola tar ungefär 6h 20m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Rhodos till Katapola?

Priserna för färjan mellan Rhodos - Katapola varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 97 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Rhodos - Katapola?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Rhodos och Katapola, dessa är
 • Blue Star Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Rhodos - Katapola?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Rhodos - Katapola, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Rhodos - Katapola?

Ja, mellan Rhodos - Katapola kan du resan utan bil med
 • Blue Star Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Rhodos - Katapola?

Ja, du kan resa med bil mellan Rhodos - Katapola med
 • Blue Star Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Rhodos - Katapola?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • Blue Star Ferries

Vad är avståndet från Rhodos till Katapola?

Det är uppskattningsvis 143 sjömil mellan Rhodos och Katapola.

Så tycker våra kunder om Färjor från Rhodos till Katapola

 • "Omdömen"

  Fin färja, trevlig personal

  'Blue Star 1' travelled on Blue Star 1

  Lӓs mer Läs mindre
 • "På väg till Patmos"

  Min båtresa med Blue Star Ferries från Pireus till Kos och senare från Kos till Pireus avlöpte mycket bra. Båten gick i tid och ankom i tid till mitt mål i båda riktningarna. Personalen var mycket vänlig och hjälpsam och båten var välutrustad, ren, fräsch och modern. Det enda som störde mig var att det kostade så mycket att få tillgång till en sovhytt. Resan som helhet kunde varit billigare då jag reste i lågsäsong. Det var dock bra med flygstolarna som gick att vila i. Det som var allra mest otur för mig var att det så sällan gick en direktbåt mellan Pireus och Patmos (som var mitt slutmål)i lågsäsongtid att jag fick ta vägen om Kos( i bägge riktnin-garna)och sedan invänta Katamaranbåten som tog mig tillbaka till Patmos från Kos. Å andra sidan fick jag en fin tur på havet mellan öarna!

  'Blue Star 1' travelled on Blue Star 1

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Rhodos

Rhodos är en grekisk ö som ligger i östra Egeiska havet och är den största av Tolvöarna. Ön ligger nordöst om ön Kreta och sydost om den grekiska huvudstaden Aten. Den ligger också strax utanför kusten i Turkiet. Huvudstaden på ön kallas också Rhodos. Utanför staden Rhodos finns massor med små byar och badorter, bland dem Faliraki, Lindos, Kremasti, Haraki, Pefkos, Archangelos, Afantou, Koskinou, Embona (Attavyros), Paradisi och Trianta (Ialysos).

När du ankommer till en av de största medeltida städerna i Europa genom Gate of Freedom, blir det snart uppenbart att Gamla stan i Rhodos är en mosaik av olika kulturer och civilisationer. Sällan har en besökare chansen att promenera inom medeltida murar och utforska tjugofyra århundraden av historia. De fascinerande medeltida fästningsliknande byggnaderna, bastionerna, murarna, grindarna, smala gränderna, minareterna, gamla husen, fontänerna, lugna och livliga torgen gör att det känns som om du har klivit tillbaka till medeltiden.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga avgångar till Pireus, genom konventionella och höghastighetsbåtar. Under sommarmånaderna är Rhodos också ansluten till resten av de Dodekanesiska öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.


Guide till Katapola

Den grekiska ön Amorgos ligger i den östra delen av Kykladerna ögrupp och är det närmaste ön till Dodekaneserna. På grund av Amorgos position mittemot de gamla stränderna i Joniska städer som Militos som Alikarnassos och Ephesos som blev det en av de första platserna som jonerna passerade till Kykladerna och på det grekiska fastlandet. Den spektakulära klostret Panagia Hozoviotissa ligger på klippan sidan som nordost om Chora. Det byggdes i början av andra årtusendet för att skydda en religiös symbol, som går tillbaka till 812 som från inkräktare. Ikonen finns kvar på offentlig visning inne i klostret.

Katapola är den viktigaste hamnen på ön och är hem till den berömda kyrkan Katapoliani som är byggt ovanpå ett gammalt tempel tillägnat Apollo. Från stadens hamnen finns regelbundna färjeförbindelser till hamnen i Pireus med en överfart på mellan 7-9 timmar på en konventionell färja som beroende på resväg och 4 - 5 timmar, om en snabb färja tas. Ön har också färjetrafik till resten av Kykladerna som Dodekaneserna och med ön Astypalaia.


Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.