Astypalea
Aegiali
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Astypalea till Aegiali (Amorgos)

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 3 avångar i veckan mellan Astypalea och Aegiali (Amorgos). Sträckan mellan Astypalea och Aegiali (Amorgos) trafikeras av Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Astypalea och Aegiali (Amorgos).

Tidtabeller Astypalea till Aegiali (Amorgos)

Färjor mellan Astypalea och Aegiali (Amorgos) avgår vanligtvis från Astypalea, ca 04:45. Överfarten tar ungefär 1h 42m.

Färjepriser mellan Astypalea och Aegiali (Amorgos)

Priserna på en överfast från Astypalea till Aegiali (Amorgos) varierar oftast mellan 136kr och 501kr*. Genomsnittspriset är 312kr*. De billigaste priserna mellan Astypalea och Aegiali (Amorgos) är ca 149kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 285kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1015kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Aegiali (Amorgos) och Astypalea?

Det är ungefär 34.2 miles (55.0km) eller 29.7 sjömil mellan Astypalea och Aegiali (Amorgos).

Kan jag resa med bil mellan Astypalea och Aegiali (Amorgos)?

Ja, med Blue Star Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Astypalea och Aegiali (Amorgos). Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Astypalea och Aegiali (Amorgos).

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Astypalea och Aegiali (Amorgos)?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries mellan Astypalea och Aegiali (Amorgos).

För mer information, besök vår sida om Färjor från Dodekanisos till Kykladerna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Astypalea - Aegiali (Amorgos) Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 318 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 3
Genomsnittlig seglingstid 1h 42m
Snabbaste seglingstid 1h 25m
Första färjan 04:45
Sista färjan 18:00
Avstånd 29 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Astypalea till Aegiali?

Färjeresan från Astypalea till Aegiali tar ungefär 1h 35m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Astypalea till Aegiali?

Priserna för färjan mellan Astypalea - Aegiali varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 27 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Astypalea - Aegiali?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Astypalea och Aegiali, dessa är
 • Blue Star Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Astypalea - Aegiali?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Astypalea - Aegiali, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Astypalea - Aegiali?

Ja, mellan Astypalea - Aegiali kan du resan utan bil med
 • Blue Star Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Astypalea - Aegiali?

Ja, du kan resa med bil mellan Astypalea - Aegiali med
 • Blue Star Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Astypalea - Aegiali?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • Blue Star Ferries

Vad är avståndet från Astypalea till Aegiali?

Det är uppskattningsvis 29 sjömil mellan Astypalea och Aegiali.

Så tycker våra kunder om Färjor från Astypalea till Aegiali

 • "Naxos - Amorgos"

  Skönt med stor färja med plats på däck. Pålitligt och prisvärt.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Most things very good."

  Impossibel to sit in the cafe and eat, from the beginning people was sitting there for the whole trip, even sleeping. Often using 2 chairs (one for their foots)

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Ta båten"

  Bra avgångstid för att passa vår resplan från Pireus till Naxos. Inga problem med den 5 timmar långa resan då ytorna var stora att röra sig på och säten bekväma. Begränsat utbud i cateringen för en så lång resa.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • " Naxos"

  Underbara Grekland leverar igen! Varför resa med charter när det är så lätt att boka och resa på egen hand!!! Denna resa gjorde jag med min man och våra flickor på 3 och 5 år! Resan började 31 maj, perfekt tid i Grekland, och varade till 15 juni. Vi flög från Köpenhamn till Athen med Sas väldigt smidigt. Landade vid lunch och tog taxi till Pireus, buss rekommenderas ej! Båten gick på eftermiddagen så vi hade gott om tid. Med bokningsnumret fick vi de riktiga biljetterna nere i hamnen på Blue Ferries kontor! Vi gick ombord på färjan sökert 1 timme innan ávgång! Reßer ni med barn så ta med sysselsättning då det ej finns lekrum eller liknande ombord. Jag rekommenderar ej snabbfärjor när man reser med barn då mam ej ksn röra sig fritt ombord på dessa! Turen till Naxos tog ca 5 timmar men tiden gick väldigt fort! Vid 22 tiden hade vi nått vår destination helt enligt tidtsbell. Naxos är en härlig ö med vackra sandstränder utan stora hotellkomplex typ all inklusive/bamseklubbar! Passar vår familj utmärkt! Vi bodde på Hotel Katarina i byn bredvid Naxos stad! Perfekt familje hotell nära stranden som kan rekommenderas varmt! Efter lite mer än 2 veckor på Naxos kände vi oss redo att åka hem, båten gick till Athen på morgonen så vid lunch var vi i Ahten och på kvällen flög vi åter till Köpenhamn! Ha alltis gott om tid när man resor är mitt tips, semester är just att slippa stressa!!

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Astypalea

Astypalea är en gregisk ö som tillhör Tolvöarna, en ögrupp med 12 öar som är belägen i sydöstra egeiska havet. Ön är 18 km lång och 13 km bred på den bredaste punkten. Tillsammans med några obebodda holmar (de största är Sýrna och Ofidoussa) så bildar de kommunen Astypalea. Astypaleas kust är stenig. Det finns en smal landremsa, ungefär 100 meter bred, som så gott som separerar ön till två olika delar vid Sterno. Huvustaden och den tidigare huvudhamnen på ön är Chora, som den kallas av öborna. En ny hamn har byggts i Agios Andreas på mittenön från var förbindelserna nu är västerut och österut till Piraeus och de andra öarna i ögruppen, samt till cykladöarna och Kreta.

Det går att resa till ön med vanlig färja eller höghastighetsfärja, beroende på vilken dag du vill åka och med vilket färjerederi du vill åka med. Restiden är mellan 10-12 tim med vanlig färja och 6-9 tim med höghastighetsfärja.


Guide till Aegiali

Den grekiska ön Amorgos ligger i Kykladernas ögrupp. Ön har många attraktioner, inklusive klostret Panagia Hozoviotissa som ligger nordost om Chora. Klostret ligger på kanten av en klippa och byggdes i början av andra årtusendet för att skydda en religiös symbol, som går tillbaka till 812, från inkräktare. Ikonen förblir på offentlig plats för besökare att njuta av.

Ön har många lämningar från forntida civilisationer och kännetecknas av storleken och kvaliteten på de murar som omger staden Arkesini och av de gamla tornen vars kvarlevor är utspridda över hela ön från forntida gravar, stenverktyg, inskrifterade vaser och andra antikviteter.

Det finns två hamnar på ön i städerna Katapola och Aegiali som ansluter Amorgos till det grekiska fastlandet med hamnen i Pireus med en överfart på ca 7 timmar och 30 minuter. Katapola har den viktigaste hamnen på ön och en fristad för båtar och små kryssningsfartyg. Aegiali är den andra hamnen i Amorgos, populär bland unga människor eftersom det är platsen för öns camping. Amorgos är också ansluten till Kreta, Naxos, Paros, Koufonissi, Schinoussa, Donoussa och Astypalea


Astypalea till Aegiali Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 04:45 06:45 2 timmar Ons, Fre
Blue Star Ferries 06:00 08:15 2 timmar 15 minuter Lör

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.