Rhodos till Thira färja

Rhodos Thira rutten ansluter Dodekanisos med Kykladerna och körs för tillfället av 2 rederier. Blue Star Ferries service kör upp till 3 gånger per vecka med en resetid på runt 7 timmar 40 minuter när Anek Lines servicen kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid från 15 tim 30 min.

Så det är kombinerat 5 överfarter som erbjuds vecka på Rhodos Thira rutten mellan Dodekanisos och Kykladerna. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Rhodos - Thira färjerederier

  • Blue Star Ferries
    • 3 Avgångar per vecka 7 tim 40 min
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 2 Avgångar per vecka 15 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Rhodos Thira

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Rhodos Thira är en bil och 2 passagerare.

Rhodos guide

Rhodos är en grekisk ö som ligger i östra Egeiska havet och är den största av Tolvöarna. Ön ligger nordöst om ön Kreta och sydost om den grekiska huvudstaden Aten. Den ligger också strax utanför kusten i Turkiet. Huvudstaden på ön kallas också Rhodos. Utanför staden Rhodos finns massor med små byar och badorter, bland dem Faliraki, Lindos, Kremasti, Haraki, Pefkos, Archangelos, Afantou, Koskinou, Embona (Attavyros), Paradisi och Trianta (Ialysos).

När du ankommer till en av de största medeltida städerna i Europa genom Gate of Freedom, blir det snart uppenbart att Gamla stan i Rhodos är en mosaik av olika kulturer och civilisationer. Sällan har en besökare chansen att promenera inom medeltida murar och utforska tjugofyra århundraden av historia. De fascinerande medeltida fästningsliknande byggnaderna, bastionerna, murarna, grindarna, smala gränderna, minareterna, gamla husen, fontänerna, lugna och livliga torgen gör att det känns som om du har klivit tillbaka till medeltiden.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga avgångar till Pireus, genom konventionella och höghastighetsbåtar. Under sommarmånaderna är Rhodos också ansluten till resten av de Dodekanesiska öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.