Rhodos
Santorini (Thira)
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Rhodos till Thira (Santorini)

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 3 avångar i veckan mellan Rhodos och Thira (Santorini). Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Anek Lines & Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Rhodos och Thira (Santorini).

Tidtabeller Rhodos till Thira (Santorini)

Färjor mellan Rhodos och Thira (Santorini) avgår vanligtvis från Rhodos, ca 11:00. Överfarten tar ungefär 14h 2m.

Färjepriser mellan Rhodos och Thira (Santorini)

Priserna på en överfast från Rhodos till Thira (Santorini) varierar oftast mellan 298kr och 1232kr*. Genomsnittspriset är 907kr*. De billigaste priserna mellan Rhodos och Thira (Santorini) är ca 312kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 853kr*. Genomsnittspriset för en bil är 3329kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Thira (Santorini) och Rhodos?

Det är ungefär 193.6 miles (311.6km) eller 168.3 sjömil mellan Rhodos och Thira (Santorini).

Kan jag resa med bil mellan Rhodos och Thira (Santorini)?

Ja, med Anek Lines, Blue Star Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Rhodos och Thira (Santorini). Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Rhodos och Thira (Santorini).

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Rhodos och Thira (Santorini)?

Ja, fotpassagerare kan resa med Anek Lines, Blue Star Ferries mellan Rhodos och Thira (Santorini).

För mer information, besök vår sida om Färjor från Dodekanisos till Kykladerna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Rhodes - Santorini (Thira) Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 2
Operatörer Anek Lines & Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 931 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 3
Genomsnittlig seglingstid 14h 2m
Snabbaste seglingstid 11h 35m
Första färjan 11:00
Sista färjan 18:00
Avstånd 168 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Rhodos till Thira?

Färjeresan från Rhodos till Thira tar ungefär 17h 02m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Rhodos till Thira?

Priserna för färjan mellan Rhodos - Thira varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 79 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Rhodos - Thira?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Rhodos och Thira, dessa är
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Rhodos - Thira?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Rhodos - Thira, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Rhodos till Thira?

Det är uppskattningsvis 168 sjömil mellan Rhodos och Thira.

Så tycker våra kunder om Färjor från Rhodos till Santorini (Thira)

  • "En intressant utflykt"

    Detta var vår 70-års present till svågern.Hans morfar kom från denna ö, men han hade själv aldrig varit här. En mycket trevlig båtresa och två dagar på plats för att söka upp släktingar. Detta lyckades över förväntan och vi fick en mycket god kontakt med folk i Diafani och Olymbos. En mycket trivsam omväxling till det hektiska livet på Rhodos. Nästan ingen trafik och många vandrare av olika nationaliteter. Ett besök på denna ö kan varmt rekommenderas!

    'Prevelis' travelled on Prevelis

    Lӓs mer Läs mindre

Guide till Rhodos

Rhodos är en grekisk ö som ligger i östra Egeiska havet och är den största av Tolvöarna. Ön ligger nordöst om ön Kreta och sydost om den grekiska huvudstaden Aten. Den ligger också strax utanför kusten i Turkiet. Huvudstaden på ön kallas också Rhodos. Utanför staden Rhodos finns massor med små byar och badorter, bland dem Faliraki, Lindos, Kremasti, Haraki, Pefkos, Archangelos, Afantou, Koskinou, Embona (Attavyros), Paradisi och Trianta (Ialysos).

När du ankommer till en av de största medeltida städerna i Europa genom Gate of Freedom, blir det snart uppenbart att Gamla stan i Rhodos är en mosaik av olika kulturer och civilisationer. Sällan har en besökare chansen att promenera inom medeltida murar och utforska tjugofyra århundraden av historia. De fascinerande medeltida fästningsliknande byggnaderna, bastionerna, murarna, grindarna, smala gränderna, minareterna, gamla husen, fontänerna, lugna och livliga torgen gör att det känns som om du har klivit tillbaka till medeltiden.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga avgångar till Pireus, genom konventionella och höghastighetsbåtar. Under sommarmånaderna är Rhodos också ansluten till resten av de Dodekanesiska öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.


Guide till Santorini (Thira)

Den grekiska ön Santorini är en av Kykladerna ögrupp som ligger i södra Egeiska havet. Santorini har en berömd vulkaniskt förflutet, vilket skapar ett surrealistisk och ganska unikt landskap på platser. Den vattenfyllda "caldera" krater förblir en bekant syn för alla som besöker Santorini och är omgiven av en mur av färgglada klippor, vilka är packat med charmiga hus. Santorini är också känt för sina vackra stränder, arkeologiska platser, dess livliga hamnen vid Athinios och dess ganska fantastiska solnedgångar, vilket verkar allt mer spektakulär när utsikten från byn Oia, på öns långt nordligaste spets. Fira är öns huvudstad och ligger bredvid den caldera själv. Öns stränder är extremt distinkt, med mörka vulkaniskt sand, som ofta kan bli extremt varmt, vilket gör en solstol eller handduk mycket nödvändigt ibland. I allmänhet är de allra bästa stränderna erbjuds tenderar att koncentreras kring den östra kusten. Alltid populärt är sträckan finns på Perisa, medan lite söderut, är också Perivolos strand extremt anmärkningsvärt, liksom Röda stranden nära Ancient Akrotiri, där de höga röda klippor är svårt att missa.


Rhodos till Thira Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 07:00 05:20 22 timmar 20 minuter Mån
Blue Star Ferries 07:00 23:00 16 timmar Fre

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.