Karpathos
Anafi
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Karpathos till Anafi

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Karpathos och Anafi. Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Anek Lines & Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Karpathos och Anafi.

Tidtabeller Karpathos till Anafi

Färjor mellan Karpathos och Anafi avgår vanligtvis från Karpathos, ca 20:15. Överfarten tar ungefär 6h 15m.

Färjepriser mellan Karpathos och Anafi

Priserna på en överfast från Karpathos till Anafi varierar oftast mellan 359kr och 1449kr*. Genomsnittspriset är 732kr*. De billigaste priserna mellan Karpathos och Anafi är ca 194kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 663kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1684kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Anafi och Karpathos?

Det är ungefär 112.4 miles (180.9km) eller 97.7 sjömil mellan Karpathos och Anafi.

Kan jag resa med bil mellan Karpathos och Anafi?

Ja, med Anek Lines, Blue Star Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Karpathos och Anafi. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Karpathos och Anafi.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Karpathos och Anafi?

Ja, fotpassagerare kan resa med Anek Lines, Blue Star Ferries mellan Karpathos och Anafi.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Dodekanisos till Kykladerna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Karpathos - Anafi Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 2
Operatörer Anek Lines & Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 799 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 6h 17m
Snabbaste seglingstid 5h 15m
Första färjan 20:15
Sista färjan 22:15
Avstånd 97 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Karpathos till Anafi?

  Färjeresan från Karpathos till Anafi tar ungefär 9h 20m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Karpathos - Anafi?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Karpathos och Anafi, dessa är
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Karpathos - Anafi?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Karpathos - Anafi, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Karpathos - Anafi?

  Ja, mellan Karpathos - Anafi kan du resan utan bil med
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Karpathos - Anafi?

  Ja, du kan resa med bil mellan Karpathos - Anafi med
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Karpathos - Anafi?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Anek Lines

Så tycker våra kunder om Färjor från Karpathos till Anafi

 • "En intressant utflykt"

  Detta var vår 70-års present till svågern.Hans morfar kom från denna ö, men han hade själv aldrig varit här. En mycket trevlig båtresa och två dagar på plats för att söka upp släktingar. Detta lyckades över förväntan och vi fick en mycket god kontakt med folk i Diafani och Olymbos. En mycket trivsam omväxling till det hektiska livet på Rhodos. Nästan ingen trafik och många vandrare av olika nationaliteter. Ett besök på denna ö kan varmt rekommenderas!

  'Prevelis' travelled on Prevelis

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Karpathos

Karpathos är en grekisk ö som ligger i Dodekanesernas ögrupp i sydöstra egeiska havet. Det är den näst största av Dodekaneserna och dess avlägsna läge har resulterat i att ön har behållt många av sina seder, traditionell klädsel och dialect som mycket liknar de på den grekiska ön Kreta och Cypern.

Ön präglas av mäktiga berg i norr, bördiga fält i söder, och ett överflöd av vilda blommor på vintern och våren. Fantastiska stränder utan trängsel är ett signaturlandskap inbäddat mellan öns branta klippor. Stränderna i Karpathos kan delas in i fyra grupper: stränderna på östkusten är mindre och grusiga men utan blåst; stränderna i södra delen av ön, nära flygplatsen, har fin vit sand; sandstranden på västkusten är den mest utsatta för Meltemi och de är bara tillgängliga i låga vindförhållanden; stränderna i norra delen av ön är tillgängliga endast med båt och delvis med jeep.

Färjor från Karpathos avgår till hamnarna i Pireus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki och Kasos.


Guide till Anafi

Den grekiska ön Anafi är en av Kykladerna ögrupp och är beläget öster om ön Santorini. Grekiska mytologin säger att Anafi, ett paradis av ren skönhet och "exotiska" stränder tvättas av kristallklart vatten, hade dykt upp från botten av Egeiska havet för att ge skydd åt argonaut. När ni kommer till bukten Ayios Nikolaos, kan du se en fantastisk Hora utspelas som i en amfiteater. Byggd på ruinerna av en venetiansk borg, är Hora en pittoresk bild av vitkalkade hus och smala stenlagda gränder. Det är denna bild som en gång hade inspirerat de hantverkare som lämnade sitt hem ö i Kykladerna för att bygga den natursköna bostadsområdet Anafiotika vid foten av Akropolis Rock i Aten, under 1860 till 1870-talet.

I den östra delen av ön ligger klippan Kalamos som är värt ett besök. Det är den näst högsta monolitiska kalkstenen efter Gibraltar och är ett måste för klättrare som kommer att njuta av utmaningen berget har att erbjuda. Även den gamla Apollotemplet i Anafian och klostret Zoodochos Piyi ligger vid foten av berget. För montör klättrare, finns en annan kloster på toppen av Kalamos. Där en hisnande utsikt över havet och de närliggande öarna kommer att vara en belöning för sin insats.


Karpathos till Anafi Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 25/09/2023 och 2023-10-01


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 20:15 01:30 5 timmar 15 minuter Ons
Blue Star Ferries 22:15 05:35 7 timmar 20 minuter Fre

Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.