Kos
Katapola
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Kos till Katapola (Amorgos)

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Kos och Katapola (Amorgos). Sträckan mellan Kos och Katapola (Amorgos) trafikeras av Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Kos och Katapola (Amorgos).

Tidtabeller Kos till Katapola (Amorgos)

Färjor mellan Kos och Katapola (Amorgos) avgår vanligtvis från Kos, ca 12:05. Överfarten tar ungefär 3h 15m.

Färjepriser mellan Kos och Katapola (Amorgos)

Priserna på en överfast från Kos till Katapola (Amorgos) varierar oftast mellan 691kr och 1989kr*. Genomsnittspriset är 1218kr*. De billigaste priserna mellan Kos och Katapola (Amorgos) är ca 501kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1218kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Katapola (Amorgos) och Kos?

Det är ungefär 98.5 miles (158.5km) eller 85.6 sjömil mellan Kos och Katapola (Amorgos).

Kan jag resa med bil mellan Kos och Katapola (Amorgos)?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Kos och Katapola (Amorgos).

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Kos och Katapola (Amorgos)?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries mellan Kos och Katapola (Amorgos).

För mer information, besök vår sida om Färjor från Dodekanisos till Kykladerna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Kos - Katapola (Amorgos) Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 1259 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 3h 15m
Första färjan 12:05
Avstånd 85 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Kos till Katapola?

Färjeresan från Kos till Katapola tar ungefär 3h 15m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Kos till Katapola?

Priserna för färjan mellan Kos - Katapola varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 106 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Kos - Katapola?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Kos och Katapola, dessa är
 • Blue Star Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Kos - Katapola?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Kos - Katapola, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Kos - Katapola?

Ja, mellan Kos - Katapola kan du resan utan bil med
 • Blue Star Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Kos - Katapola?

Ja, du kan resa med bil mellan Kos - Katapola med
 • Blue Star Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Kos - Katapola?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • Blue Star Ferries

Vad är avståndet från Kos till Katapola?

Det är uppskattningsvis 85 sjömil mellan Kos och Katapola.

Så tycker våra kunder om Färjor från Kos till Katapola

 • "Omdömen"

  Fin färja, trevlig personal

  'Blue Star 1' travelled on Blue Star 1

  Lӓs mer Läs mindre
 • "På väg till Patmos"

  Min båtresa med Blue Star Ferries från Pireus till Kos och senare från Kos till Pireus avlöpte mycket bra. Båten gick i tid och ankom i tid till mitt mål i båda riktningarna. Personalen var mycket vänlig och hjälpsam och båten var välutrustad, ren, fräsch och modern. Det enda som störde mig var att det kostade så mycket att få tillgång till en sovhytt. Resan som helhet kunde varit billigare då jag reste i lågsäsong. Det var dock bra med flygstolarna som gick att vila i. Det som var allra mest otur för mig var att det så sällan gick en direktbåt mellan Pireus och Patmos (som var mitt slutmål)i lågsäsongtid att jag fick ta vägen om Kos( i bägge riktnin-garna)och sedan invänta Katamaranbåten som tog mig tillbaka till Patmos från Kos. Å andra sidan fick jag en fin tur på havet mellan öarna!

  'Blue Star 1' travelled on Blue Star 1

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Kos

Kos är en grekisk ö som ligger i Dodekanesernas ögrupp. Kos ligger 4 km från kusten i Bodrum i Turkiet och är kring 40 km lång och 8 km bred. Förutom den största staden och hamnen, även kallad Kos, är de viktigaste byarna Kardamena, Kefalos, Tingaki, Antimachia, Mastihari, Marmari och Pyli. Mindre byar är Zia, Zipari, Platani, Lagoudi och Asfendiou. Kos är ett mycket populärt semestermål och Kos stad har ett livligt centrum, fylld med restauranger, butiker, barer och klubbar. Besökarna kommer att hitta nästan allt, från päls till keramik, läderprodukter till smycken och från skor och kläder till böcker, souvenirer och object från stranden. De mest turistiska kustbyarna erbjuder också olika små butiker, som säljer främst handgjorda produkter, såsom vävda, keramik och broderier samt traditionella lokala produkter, såsom timjan honung, godis, örter, kryddor och vin.

Det finns dagliga tjänster mellan Kos och Pireus och tjänster mellan Kos och resten av Dodekaneserna, öarna i nordöstra Egeiska havet och Turkiet. Resan med konventionell färja kan ta upp till 13 timmar, beroende på de mellanliggande stoppen, och resan med en höghastighetbåt kan ta mellan 5 och 8 timmar.


Guide till Katapola

Den grekiska ön Amorgos ligger i den östra delen av Kykladerna ögrupp och är det närmaste ön till Dodekaneserna. På grund av Amorgos position mittemot de gamla stränderna i Joniska städer som Militos som Alikarnassos och Ephesos som blev det en av de första platserna som jonerna passerade till Kykladerna och på det grekiska fastlandet. Den spektakulära klostret Panagia Hozoviotissa ligger på klippan sidan som nordost om Chora. Det byggdes i början av andra årtusendet för att skydda en religiös symbol, som går tillbaka till 812 som från inkräktare. Ikonen finns kvar på offentlig visning inne i klostret.

Katapola är den viktigaste hamnen på ön och är hem till den berömda kyrkan Katapoliani som är byggt ovanpå ett gammalt tempel tillägnat Apollo. Från stadens hamnen finns regelbundna färjeförbindelser till hamnen i Pireus med en överfart på mellan 7-9 timmar på en konventionell färja som beroende på resväg och 4 - 5 timmar, om en snabb färja tas. Ön har också färjetrafik till resten av Kykladerna som Dodekaneserna och med ön Astypalaia.


Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.