Menorca

Jämför färjor från Menorca till Mallorca

Det finns flera olika färjerutter som traffikerar resan från Menorca till Mallorca. Färjorna förbinder för tillfället 2 Hamnar in Menorca med 2 Hamnar i Mallorca.Det finns ett kombinerat antal på upp till 4 färjeöverfarter varje dag där du kan välja mellan 3 ferry routes som traffikeras av 4 färjerederier där Corsica Ferries, Balearia, Trasmed GLE & Menorca Lines är inkluderat, och där den kortaste rutten tar ca Kort 1 timme 0 minut (Alcudia).Det här är en generell sammanfattning av det vi kan erbjuda mellan Menorca och Mallorca, för mer exakt information använd vår Tider & Priser.

Menorca-Mallorca-färjekarta

Klicka här för karta

Om Menorca:

Menorca är en ö och en del av Balearerna gruppen i västra Medelhavet som har fått sitt namn från att vara mindre än den närliggande ön Mallorca.

På grund av sin oförstörda skönhet och miljö ger Menorca det mer äventyrligt möjligt att upptäcka nya skönheter och nya erfarenheter.
Trots sin mindre storlek bland andra spanska öar har Menorca lika mycket antal stränder som Mallorca och Ibiza tillsammans(ca 80 stycken).

Om Mallorca:

Ön Mallorca är en del av den baleariska ögruppen i Medelhavet som ligger utanför Spaniens östkust.
Liksom de andra öarna i Balearerna som Ibiza, Formentera och Menorca är Mallorca en mycket populärt semestermål.

Utanför Palma som är Mallorcas huvudstad finns det många populära ställan att besöka så som Valldemossa, Serra de Tramuntana och Sóller. I norr har staden Alcúdia romerska kvarlämningar att besöka.

I sydväst kan ni besöka Santa Ponsa, Andratx stad och hamn. Vid östkusten kan ni ka till Cala d'Or och den lugna gamla fiskebyn Porto Colom.