Blu Navy
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Blu Navy

BN di Navigazione eller Blu Navy är en italiensk färjeoperatör som förbinder städerna Piombino i Toscana och Portoferraio på ön Elba, medan dotterkoncernen BN Sar Nav erbjuder färjelinjer mellan Korsika och Sardinien i Medelhavet.

När företaget grundades 2010 gick det endast sex avgångar per dag, men sedan dess har Blu Navy vuxit till ett etablerat varumärke inom den italienska sjöfartsnäringen som stoltserar med en regelbundna avgångar och utmärkt punktlighet.

Blu Navy använder för närvarande det stora fartyget "Acciarello" som är 113 meter långt, 18 meter brett och rymmer 800 passagerare och 200 bilar.

Med en marschfart på sexton knop och ombord- och avstigning på endast 30 minuter är Acciarello en av de mest effektiva passagerarfärjorna i Tyrrenska havet.

Färjan genomgick en fullständig makeover 2015, med fokus på att förbättra komforten och underhållningen ombord. Skeppet har nu lyxiga lounger och en förstklassig bar som serverar läckra tilltugg och förfriskningar, samt ett nydesignat garage så att kunderna lätt kan parkera sina fordon.

Directferries.se jämnför Blu Navy tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Ombord Blu Navy

Blu Navy routes and ports

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.