Blu Navy

BN di Navigazione, eller Blu Navy, är en italiensk färjeoperatör som förbinder städerna Piombino i Toscana och Portoferraio på ön Elba, medan dotterkoncernen BN Sar Nav erbjuder flyglinjer mellan Korsika och Sardinien i Medelhavet.

Ursprungligen erbjöds bara sex dagliga avgångar då företaget grundades 2010, sedan dess har Blu Navy stadigt vuxit till ett etablerat varumärke i den italienska sjöfartsnäringen och stoltserar med en omfattande tidsplan och en superb punktlighet.

Blu Navy använder för närvarande ett stort fartyg som kallas "Acciarello" som har en kapacitet på 800 passagerare och 200 bilar, med förmågan att lasta och lossa på bara trettio minuter. Fartyget är 113 lång och 18 meter bred och med en marschfart på sexton knop, så Acciarello är en av de mest effektiva passagerarfärjorna i Tyrrenska havet.

Färjan genomgick en fullständig makeover 2015, med fokus på att förbättra komfort och underhållning ombord. Det har nu lyxiga sittgrupper och en högklassig bar som serverar läckra tilltugg och förfriskningar, samt ett nydesignad garage, så att kunderna kan parkera sina fordon med lätthet.

Directferries.se jämnför Blu Navy tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre