Finland

Jämför färjor från Finland till Estland

Det finns 2 ferry routes mellan Finland och Estland, vilket ger dig 11 överfarter per dag att välja bland. Tallink Silja trafikerar 1 routes, Helsingfors till Tallinn som seglar 8 gånger dagligen. Viking Line trafikerar 1 routes, Helsingfors till Tallinn som seglar 15 gånger dagligen. Eckerö Line trafikerar 2 routes, Helsingfors till Tallinn seglar 3 gånger per dag, & Vuosaari till Muuga som seglar 15 gånger dagligen.

Eftersom restiden och antalet avgångar kan variera rekommenderar vi att du använder vårt bokningssystem för att få den senaste informationen om resor från Finland till Estland.

Finland-Estland-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Finland till Estland

Om Finland:

Finland är ett nordiskt land i nordöstra Europa, känd för dess vita sommar nätter och otaliga orörda sjöar.

Det erbjuder fantastiska landskap året runt, med många aktiviteter för varje säsong. Det finns goda skidorter, livliga städer och otroliga festivaler genom sommar månaderna. Natt himmelen är välsignade med spektakulära uppvisningar av norrsken, vilket gör det till ett av Europas mes pouplära land.

Slutligen, efter en hel dag av utforsking av barrskogar och den skarpa finska luften, varför inte slappna av i en av nationernas uppskattatsvis två miljoner bastun?

Att resa med färja är ett populärt transportsätt i Finland, då det finns många rutter drivna av goda rederier med lyxiga färjor. Finska hamnarna är goda avgångs ställen för de omgivande Skandinaviska nationerna och fastlandet Europa, så det finns ingen brist på seglings alternativ.

Om Estland:

Estland är en baltisk nation i norra Europa, som består av ett fastland och över 2000 öar i Östersjön.

Ståtande med ett av de högsta levnadsstandarden och största växande ekonomierna i Europa, är Estland nu en etablerad turist destination, växande ut från Sovjetiskt styre år 1991.

Som landet själv, har Tallinn blomstrat från en föredetta Sovjet stad till en av de mest fascinerande huvudstäderba i kontinenten. Den är för dess förtjusande medeltida gamla stad, som är den bäst förvarade i norra Europa, samt sago byggnader som hittas längs med dess oändliga val av barer, restauranger och exklusiva hotell.

När man seglar till Estland, finns det många rutter erbjudna över Finska viken och Östersjön från portar i Skandinavien och Ryssland. Korsningarna drivs av ett brett urval av utmärkta rederier som erbjuder varierande rese tider.