Eckerö Line
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Eckerö Line

Eckerö Line bedriver färjeöverfarter mellan Finland och Estland och den populära rutten Helsingfors-Tallinn som går över Finska viken.

Eckerö Line är tillsammans med systerbolaget Eckerö Linjen en del av aktiebolaget Eckerö-koncernen. Linjen grundades 1995 för att tillgodose efterfrågan på en snabb förbindelse mellan Finland och Estland. Resan tar drygt två timmar ombord den trivsamma färjan M/S Finlandia som fick sitt namn efter en omröstning bland 12 000 kunder.

Den finskt blåvita båten ståtar med sex restauranger, två butiker och konferensanläggningar och har plats för 2000 passagerare och 650 fordon.

Eckerögruppen är mycket noga med att uppfylla miljökrav och tack vare lågsvavligt bränsle, energisnåla lampor och återanvändning av spillvärme är M/S Finlandia en riktig föregångare på klimatområdet.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Eckerö Lines tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Ombord Eckerö Line

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Eckerö Line

 • "Perfekt och prisvärt"

  Ingenting att klaga på ... allt gick smidigt och det man fick betala för färden över finska viken var mycket mindre jämfört med t.ex. Tallink. Så Eckerö Lines är varmt att rekommendera för resor mellan Finland och Estland.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Snabbt och problemfri överresa"

  Jag hade köpt biljett med tillträde till Loungen vilket var trevligt. Där fanns lite smått o gott att äta och dricka, dagens tidningar och sköna fåtöljer att koppla av i eller surfa.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Minisemester"

  Vi har åkt väldigt många båtar under åren och detta var en riktigt fin båt, snyggt, välstädat och vänlig personal. Många olika ställen att koppla av på. En resa till ett mycket rimligt pris!

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Problemfritt "

  Helt enligt förväntan

  Lӓs mer Läs mindre

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.