Celtic Link Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Celtic Link Ferries

Celtic Link Ferries bedrev färjetrafik från Rosslare till Cherbourg för turist-och fraktfordon tills de köptes upp av Stena Line i mars 2014.

Celtic Link Ferries inrättades 2005 för att tillgodose behovet av en regelbunden och tillförlitlig färjeservice för bilar, gods och passagerare mellan Rosslare och Cherbourg. Tanken var att erbjuda ett prisvärt budgetalternativ för sträckan mellan Irland och Frankrike.

Medan linjen var igång påstod Celtic Link Ferries sig vara den mest innovativa och prisvärda färjetjänsten mellan Irland och Frankrike.

Använd directferries.se för att hitta Celtic Link Ferries tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Celtic Link Ferries. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Celtic Link Ferries med alternativa rederier.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Celtic Link Ferries

  • "Billigt och bra"

    Min 18 hrs resa från Cherbough till Roselare kostade 300 euros för en skåpbil och två person - väldigt resonabelt. Personalen var verkligen hjälpsamma och trevliga. Bra gjort.

    Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.