trasmediterranea_alcantara

Alcántara

Detta fartyg drivs längre inte av Trasmediterranea.

Denna guide gällde endast när färjan drevs av Trasmediterranea och denna information bör inte användas som en guide för de nuvarande eller framtida verksamheterna.

Alcántara färjan kan bära upp till 590 passagerare och ett stort antal fordon. En del av Trasmediterranea högahastighet flotta, har Alcantara en utmärkt navigering teknik samt de mest moderna och innovativa design vilket innebär att resan inte bara är bekväm, utan även snabb. Ombord hittar du sittplatser, barer / kaféer, en telefon och en butik.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Det finns reserverade sittplatser av standard och klubbenklass.

Mat och dryck ombord

Det finns en bar-cafeteria i turistklass loungen och en annan i klubben Class Lounge. Ni kan njuta av havsutsikten medan ni smuttar på en uppfriskande drink eller en varm dricka. Ni hittar också maskiner för snacks och godis som ni kan använda när som helst.

Shopping ombord

Ombord hittar ni en taxfree butik som har en rad olika produkter såsom kläder, souvenirer, böcker och tidningar, godis och godis, parfymer och smycken.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Alcántara guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Alcántara Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.