Igoumenitsa
Bari
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Igoumenitsa till Bari

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 8 avångar i veckan mellan Igoumenitsa och Bari. Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Anek Superfast & Ventouris Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Igoumenitsa och Bari.

Tidtabeller Igoumenitsa till Bari

Färjor mellan Igoumenitsa och Bari avgår vanligtvis från Igoumenitsa, ca 10:00. Överfarten tar ungefär 10h 20m.

Färjepriser mellan Igoumenitsa och Bari

Priserna på en överfast från Igoumenitsa till Bari varierar oftast mellan 1069kr och 5453kr*. Genomsnittspriset är 3139kr*. De billigaste priserna mellan Igoumenitsa och Bari är ca 501kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1556kr*. Genomsnittspriset för en bil är 3667kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Bari och Igoumenitsa?

Det är ungefär 257.7 miles (414.8km) eller 224.0 sjömil mellan Igoumenitsa och Bari.

Kan jag resa med bil mellan Igoumenitsa och Bari?

Ja, med Anek Superfast, Ventouris Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Igoumenitsa och Bari. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Igoumenitsa och Bari.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Igoumenitsa och Bari?

Ja, fotpassagerare kan resa med Anek Superfast, Ventouris Ferries mellan Igoumenitsa och Bari.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Igoumenitsa - Bari Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Italien
Antal operatörer 2
Operatörer Anek Superfast & Ventouris Ferries
Genomsnittligt pris 3219 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 1
Genomsnittliga veckovisa avgångar 8
Genomsnittlig seglingstid 10h 20m
Snabbaste seglingstid 9h 31m
Första färjan 10:00
Sista färjan 23:59
Avstånd 224 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Igoumenitsa till Bari?

Färjeresan från Igoumenitsa till Bari tar ungefär 10h 15m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Igoumenitsa till Bari?

Priserna för färjan mellan Igoumenitsa - Bari varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 271 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Igoumenitsa - Bari?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Igoumenitsa och Bari, dessa är
 • Ventouris Ferries
 • Anek Superfast

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Igoumenitsa - Bari?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Igoumenitsa - Bari, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Igoumenitsa - Bari?

Ja, mellan Igoumenitsa - Bari kan du resan utan bil med
 • Ventouris Ferries
 • Anek Superfast

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Igoumenitsa - Bari?

Ja, du kan resa med bil mellan Igoumenitsa - Bari med
 • Ventouris Ferries
 • Anek Superfast

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Igoumenitsa - Bari?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • Ventouris Ferries

Vad är avståndet från Igoumenitsa till Bari?

Det är uppskattningsvis 224 sjömil mellan Igoumenitsa och Bari.

Så tycker våra kunder om Färjor från Igoumenitsa till Bari

 • "Bra"

  Det var en bra resa. Satt i loungen också. Tiden gick snabbt. Det var fint att se kusten av Grekland. Det var smidigt och bekvämt att resa med färja.

  'Superfast I' travelled on Superfast I

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra överfart"

  Utmäkrt resa, ren båt, bra mat, trevlig personal. Sov väldigt gott i sätet. Tar samma resa hem igen, ser fram emot det.

  'Superfast II' travelled on Superfast II

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bekväm resa. Dålig personal"

  Vi hade en bekväm resa på Super Ferry . Det skulle ha varit bra om det inte var för en samarbetsvillig bar skötare . Vi ville ha en restaurang måltid på färjan . Vi bordade tidigt och hade drinkar i baren väntar restaurangen att öppna . Strax innan 06:30 vi frågade en bar skötare när restaurangen skulle öppna . Han sade vid 19:30 . Som ett resultat av denna desinformation vi fortsatte att beställa mat , två baguetter från baren , till upptrappade oss tills middag , som vi var mycket hungrig . Så fort vi gjort vår beställning ett tillkännagivande gjordes att restaurangen var öppen , tiden var 18:30 . Jag berättade snabbt min man att köra uttala baren skötare att avbryta vår ordning . Min man följde stipendiaten och sa till honom att annullera ordern för att vi ville äta på restaurang . Baren skötare sa till min man att det var för sent , men min man tyckte att det skulle vara fast eftersom vi beställde precis , och måltiden skulle inte har upprättats , han trodde inte att stipendiaten var allvarlig . Vi fortsatte sedan att gå till restaurangen för att beställa vår måltid och som vi väntade på beställning , vände baren skötare upp med baguetter . Jag sa till honom att vi inte ville ha det bar mat , att vi in ​​det , men han sa att det var för sent . Jag sa till honom att vi frågade honom när restaurangen skulle öppna och han sa 7:30 , men det öppnas vid 06:30 . Han sa att han jobbade på " grekisk tid " ! Jag sa till honom att det var hans misstag , borde han ha avbrutit ordning men han bara ignorerade mig och passerade bricka med mat över , med någon ursäkt . Som ett resultat av hans okunnighet jag inte kunde dela en trevlig varm måltid med min familj . Jag bestämde mig motvilligt för att äta en av baguetter . Denna incident , och den brist på hänsyn , verkligen bortskämda vad kunde ha varit en härlig resa på färjan . Som ett resultat av denna incident jag ska tänka två gånger innan jag boka igen med Superfast Ferries .

  'Superfast I' travelled on Superfast I

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Väldigt väldigt bra"

  Första gången från Bari till Igoumenista. Hamn personalen var välnliga och hjälpsamma till trötta tursiter. Otroligt väl organiserat. Ren färja och städad. Första klass service. Tack.

  'Superfast II' travelled on Superfast II

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Igoumenitsa

Igoumenitsa är en stad i nordvästra Grekland och är huvudstad i Thesprotiaregionen. Staden ligger på andra sidan viken Igoumenitsa från ön Korfu och omges av tallbeklädda kullar och en spektakulär kustvägen som kantas av sykomorer. Igoumenitsa fungerar som länk mellan Italien och Grekland och detta faktum lockar traditionellt flera turister. Från staden finns möjlighet att besöka den närliggande ön Korfu, besöka sevärdheterna på Påskön och andra intressanta platser. Igoumenitsa fungerar som en utgångspunkt för många utflyktsvägar, men själva staden har många saker att göra och se för hela familjen.

Stadens huvudgator kantas av vackra byggnader med butiker, caféer och restauranger. De flesta restauranger har en terrass.

Från stadens hamnfärjor kan du åka till Bari, Brindisi, Ravenna, Trieste, Venedig, Kerkyra, Lefkimi och Paxi.


Guide till Bari

Bari är en stor hamnstad belägen vid Adriatiska kusten och är huvudstad i den italienska regionen Apulien. Staden är inte ett stort turistmål, men den har några sevärdheter och har ett bra läge för att utforska en attraktiv del av Italien. Baris historiska centrum ligger på en udde når in i Adriatiska havet. Detta område har byggts på i årtusenden, men de flesta av arkeologi är begravd under klustret av smala gränder som utgör Vecchia Bari. Kvartalet är känd för att vara förvirrande och besökarna kommer säkert att förlora sin känsla av riktning. Mellan hjärtat av Gamla stan och havet finns Baris mest berömda kyrka, den romanska Basilica di San Nicola. Det är tillägnad St Nicholas och byggdes för att hysa hans kvarlevor, som fortfarande ligger i kryptanen. Detta är en viktig religiös destination och det finns ett kapell i kryptan tillägnad ortodoxa pilgrimer. I huvuddelen av kyrkan finns flera anmärkningsvärda sevärdheter inklusive en utstuderat sten baldakin över altaret och en marmors biskopsstol, känd som Cattedra di Elia, daterad till omkring 1100-talet.

Från hamnen i Bari avgår färjormot Durres, Igoumenista, Kefalonia, Korfu, Patras, Kotor och Dubrovnik.


Igoumenitsa till Bari Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Anek Superfast 23:59 10:00 10 timmar 1 minut Varje dag

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.