stena_line_stena_superfast_x

Stena Superfast X

Detta fartyg drivs längre inte av Stena Line.

Denna guide gällde endast när färjan drevs av Stena Line och denna information bör inte användas som en guide för de nuvarande eller framtida verksamheterna.

Stena Superfast X är det senaste tillskottet i Stena Line-familjen på den irländska sjön. Stena Superfast X, som tidigare är känd som Dieppe Seaways som traffikerade den engelska kanalen, genomgick en full modernisering och uppgradering innan den togs tillbaks i tjänst med sin kapacitet på 1200 passagerare. Ombord finns, uppdelat på 10 däck, 2 biografer, café, bar och grill, shoppingcenter, deluxehytter, premium lounge, familjelounge komplett med lekhörna och playstation, och mycket mer.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Ombord hittar du två typer av hytter - Comfort Class och Kaptenshytter. Alla hytter är fullt utrustade med skrivbord, badrum och fönster. Om du inte önskar boka hytt finns också flera sittplatser på färjan.

Mat och dryck ombord

Hänge er åt den fantastiska maten på Metropolitan Grill, den omfattande menyn erbjuder ett urval av smakfull varm mat, såsom gourmetburgare, signaturrätten fish & chips eller enklare måltider såsom bakpotatis med ditt val av fyllning. En barnmeny finns också tillgänglig. Om du vill ha något att dricka ombord, bege dig till Metropolitan Bar för att slappna av och se på TV, medan du njuter av någon av de många valen av öl och vin som erbjuds.

Ytterligare Faciliteter Ombord

För en lyxigare upplevelse så kan du uppgradera till Stena Plus service, som inkluderar express ombordstigning och avstigning, ger dig tillgång till Stena Plus Lounge som nu är fyra gånger store än någon annan lounge de har haft innan, fri dryck, snacks, tidningar, bekväma sittplatser och servitör. Det finns också Wi-Fi på fartyget.

Tillgänglighet

Stena Superfast X är ett rullstolsvänligt fartyg, med utsides 2-bäddshytter som är lättillgängliga för standard och motordriva rullstolar och lättillgängliga med hiss till och från bildäck.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Stena Superfast X guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Stena Superfast X Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.