Sky Marine
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Sky Marine

Sky Marine, tidigare känd som Dodekaneserna flygande delfiner, förbinder de turkiska städerna Fethiye och Bodrum med de grekiska öarna Rhodos och Kos i Dodekanesos skärgård.

Sky Marine använder en höghastighets bärplansbåt som heter Ibiscus, med en toppfart på trettiotvå knop. Den kan ta över hundra och trettio passagerare och designades med ett omfattande utbud av säkerhets- och telekommunikationsutrustning, vilket säkerställer att varje segling är snabb, bekväm och helt stressfri.

När du reser med Sky Marine är ön Rhodos, som ligger drygt sjutton kilometer från den turkiska kusten, bara en och en halv timmes överfart från Fethiye.

Företaget erbjuder några av de snabbaste färjeöverfarterna i Grekland, så det kunde inte vara lättare att hoppa mellan de vackra Dodekaneserna och några av de mest pittoreska hamnstäderna på den turkosa kusten i sydvästra Turkiet.

Directferries.se jämnför Sky Marine tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Ombord Sky Marine

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.